Eğitim-Sen, DEK’e Ankara, İstanbul ve İzmir’de sempozyumlarla hazırlanıyor

Eğitim-Sen, DEK’e Ankara, İstanbul ve İzmir’de sempozyumlarla hazırlanıyor

5. Demokratik Eğitim Kurultayı’na hazırlanan Eğitim-Sen, 11 Mayıs’ta Ankara, İstanbul ve İzmir’de Dave Hill ve Konstantinos Skordoulis’in de aralarında yer aldığı sempozyumlar düzenleyecek<

Eğitim-Sen, 5. Demokratik Eğitim Kurultayı’na 11 Mayıs’ta üç kentte düzenleyeceği sempozyumlarla hazırlanmayı sürdürüyor.

Ankara’da Ankara Barosu’nda gerçekleşecek “Yeni Medya Bilişim Teknolojileri ve Eğitim” başlıklı sempozyum iki oturumdan oluşacak. Eğitim-Sen Genel Sekreteri Mehmet Bozgeyik ve Doç.Dr. Hasan Hüseyin Aksoy’un açılış konuşmalarıyla başlayacak etkinliğin Ünal Özmen başkanlığındaki ilk oturumunda Prof.Dr. Nurcan Törenli, Dr. Tuğba Öztürk ve Hasan Fahri Bural; Prof.Dr. Meral Uysal başkanlığındaki ikinci oturumda ise Doç.Dr. Mustafa Akgül, Birgül Ulutaş ve Ar.Gör. Soner Şimşek konuşmacı olacak.

“Eğitim ve Yükseköğretimde Dönüşüm” başlıklı sempozyum ise İstanbul’da İstanbul Eczacı Odası Galatasaray Kültür Merkezi’nde yapılacak. Sempozyuma eleştirel pedagoji alanındaki çalışmalarıyla bilinen Anglia Ruskin Üniversitesi Öğretim üyesi Dave Hill ve Fatma Gök olacak. Sempozyumu Eğitim-Sen İstanbul Üniversiteler Şubesi Başkanı İsmet Akça yönetecek.

İzmir’de Konak Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek sempozyumun başlığı ise “Özgürleşme Yolunda Laik, Bilimsel, Eleştirel Eğitim”. Eğitim-Sen Genel Başkanı Ünsal Yıldız ve Merkez Kadın Eğitimcisi Eylem Tunalı’nın yer alacağı etkinliğin uluslararası konuğu ise Atina Üniversitesi Öğretim üyesi Konstantinos Skordoulis olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.