EĞLENCE SOKAĞA TAŞTI!

EĞLENCE SOKAĞA TAŞTI!

Bu yıl 4.sünü düzenlediğimiz ’’Anne Sokakta Şenlik Var’’ etkinliğimiz ’’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında’’ Üsküdar caddesi üzerine kurulan stant ve atölyelerle kutlanırken etkinliğimize Şile ve çevre ilçelerden çok sayıda minik kardeşimiz a

 Bu yıl 4.sünü düzenlediğimiz ’’Anne Sokakta Şenlik Var’’ etkinliğimiz  ’’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında’’ Üsküdar caddesi üzerine kurulan stant ve atölyelerle  kutlanırken etkinliğimize Şile ve çevre ilçelerden çok sayıda minik kardeşimiz ailesiyle katıldı.

Her yaştan çocuk düşünülerek düzenlenen etkinlikte; 3 Boyutlu platform, kostüm standı, karikatür atölyesi, yüz boyama atölyesi, şile bezi çılgın bebekler atölyesi, rüzgar gülü atölyesi, seyyar tırmanma duvarı, kil heykel atölyesi, çim adam atölyesi, resim boyama atölyesi, mandaldan uçak atölyesi, seramik atölyesi, Şile Bezi baskı atölyesi, 3D Roller Coaster, sosis balon atölyesi, ile çocuklar eğlenerek el becerilerini geliştirdiler.

Kirlenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı

Kil atölyesinde çamurla haşır neşir olan, boyama stantlarında elleri yüzleri boya içinde kalan, hayal atölyesinde hayallerini resmederken üzerini boya içerisinde bırakan çocuklar anne babaları ile birlikte keyifli dakikalar geçirdi. Çocuklarının mutluluğu ile mutlu olan veliler ‘normal zamanda çocuklarımız böyle kirlense bizleri sinir ederlerdi, ancak bu gün onlar kirlendikçe, yüzleri güldükçe bizler mutlu olduk. Bugün burada bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Şile Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu olmak üzere tüm Şile Belediyesi ekibine teşekkürlerimizi sunuyor, seneye de aynı şekilde etkinliğin 5.incisinin yapılmasını dört gözle bekliyoruz.’ sözleri ile dileklerini Belediye Başkanımıza ilettiler.

Hatıralar Ölümsüzleşti

Etkinlik boyunca tüm atölyeler ve ikramlar ücretsiz şekilde  çocuklarla buluştu. En büyük ilgiyi gören stantlardan biri ise 3D fotoğraf standı oldu. 3D fotoğraf standında çocuklar kostümlerini giyip fotoğraf çektirdi. Minikler çektirdikleri fotoğrafların baskısını anında alarak ve anı defterini imzalayarak yaşadıkları sevinci geleceğe taşıdı.

Mutlu Çocuklar, Umutlu Yarınlar

 

Etkinlik boyunca mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar “böylesine güzel bir etkinliği düzenlediği için Şile Belediyesi ve Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.” Etkinlikte çocuklarla birlikte bolca vakit geçiren Belediye Başkanımız Tabakoğlu: Ben alkışlarınızı bu güzel orkestraya armağan ediyorum. Bize ait olan bizden olan  bizi tanıtan bir orkestra görüyorsunuz.   Dünyanın birçok şehrini gezmiş olabilirsiniz, Şile ayrı bir güzel ama bizim bir güzelliğimiz daha var biz çocuklarımızı çok seviyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada çocuklara armağan edilen yegane bayram. Ne yazık ki çocukların kaybedildiği bir dünyada savaşlarda gördüğümüz manzaralarda içimiz kaldırmıyor ama bizim ülkemizde çocuklarımıza bayram var. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik. 23 Nisan’a ayrı bir anlam veren, başta kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına, şehitlerimize ve bu vatanı vatan yapan herkese teşekkür ediyorum. Gelişen şehrin güzel insanları, bugün bayram bugün çocuklarımızın bayramı. Biz çocuklarımız için güzel bir Şile dedik. Yüzme havuzumuzu tüm çocuklarımıza, eğitim verecek olimpik bir tesis olarak bayramdan sonra açacağız. Geçen seneye nazaran bu sene daha fazla atölye ve stantla etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz ve görüyorum ki, seneye daha büyüğünü yapmamız gerekiyor. Böylesine yoğun ilgi ve onlarca çocuğumuzun heyecanı beni mutlu ediyor. Sadece Şile değil köylerimiz ve çevre ilçelerden de misafirlerimizin olduğunu görmek ise beni gururlandırıyor. Bugün burada küçük kardeşlerimiz için bir araya geldik ve onların mutluluğu için her şeyi yapmaya çalışacağız.” sözleriyle heyecanını ve mutluluğunu dile getirdi.


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.