EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ‘TEMİZLİK TAKİP SİSTEMİ’Nİ DEVREYE SOKTU

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ‘TEMİZLİK TAKİP SİSTEMİ’Nİ DEVREYE SOKTU

Başkentlilere daha konforlu ve güvenli bir ulaşım için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

EGO Genel Müdürlüğü bir yandan ulaşım ağını genişletmek için 7/24 esasına dayalı çalışmalarına devam ederken diğer yandan da vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda yolculuk yapması için ‘Temizlik Takip Sistemi’ni devreye soktu. Uygulama kapsamında toplu ulaşım araçlarında yapılan temizlik ve dezenfekte çalışmaları dijital ortama taşındı.

400 BİN TL TASARRUF SAĞLANDI

EGO Genel Müdürlüğünün öz kaynaklarıyla yaptığı uygulama sayesinde 400 bin TL tasarruf sağlanırken uygulama ile hizmet veren otobüslerin temizlik işlemlerinin daha verimli şekilde takip edilmesi, istatiksel verilerin geçmişe dönük tutulması, gelen talep ve şikayetlere daha hızlı ve etkin şekilde yanıt verilmesi hedefleniyor.

Konuya ilişkin bilgi veren EGO Genel Müdürlüğü Otobüs Daire Başkanı Yahya Şanlıer şunları söyledi:

“EGO Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından Otobüs Temizlik Takip Sistemi yazılım çalışmaları tamamlanmıştır. Otobüs İşletme Daire Başkanlığı ile birlikte yapılan analiz çalışmalarının ardından yazılım çalışmaları tamamlanmış ve sistemi kullanacak personele gerekli eğitim verilmiştir. Sistem sayesinde her bir EGO otobüsünün normal veya detaylı temizlik bilgileri ve temizlikte görevli personel bilgileri günlük olarak kayıt altına alınabilecektir. Sistemi kullanan personelin geniş EGO bölge alanlarında otobüs konumuna ulaşabilmesi için de gerekli konum bilgisi sisteme entegre edilmiştir.”

Uygulama için eğitime katılan personeller ise düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Ahmet Gökdemir (Şoför):“Güzel bir uygulama olmuş. Bizim işimizi daha da kolaylaştırıyor. Temizliği yapılan araçları anında görebileceğiz ve bu da bizim çalışma kapasitemizi artıracaktır.”

-Kudret Beğen (Şoför):“Program sayesinde araçlarımızda temizlik durumunu çok rahatlıkla takip edebileceğiz. Eksiklerimizi görüp onları kapatmakta daha hızlı adımlar atmış olacağız.”

-Zeki Çimen (Şoför):“Uygulamanın işimize faydalı olacağını düşünüyorum. Eksiklerimizi görüp hemen müdahale etmek için çok güzel bir uygulama.”

-İlyas Kahraman (Şoför):“Söz uçar yazı kalır. Aslında çok önceden yapılması gereken ancak şimdi yapıldığında işlerimizi çok kolaylaştıran bir uygulama. Düşünenlerinin emeklerine sağlık.”

jrbwdvbseqzj8lg36og2tkaq.jpg

ojc6hapjdd3zcxnkml4ntpfi.jpg

tib90azto7swu3yelrevkhh4.jpg

4wqo7gyifdlcksmttlIm2nzq.jpg

Iqnpmjmx5xz4k3vodtus6b1g.jpg

mwxmnakl3s82hxcjlioraIye.jpg

ya2xvbbstzlqhmgztyfj47rI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.