Ekin Uzunlar Kemençeyi Konuşturdu

Ekin Uzunlar Kemençeyi Konuşturdu

EsenyurtBelediyesi’nin düzenlediği 2. Kardeş Kültürler Festivali’nde sahne alan ünlüsanatçı Ekin Uzunlar, sergilediği kemençe performansıyla dinleyicileribüyüledi.

 

Esenyurt Belediyesi’nin, İsrail’in Filistin’eyönelik saldırılarından dolayı ertelediği 2. Kardeş Kültürler Festivali,Karadeniz Gecesi ile devam ediyor. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenenfestivalde, ünlü sanatçı Ekin Uzunlar repertuarı ve kemençe şovuyla Esenyurtlularaunutulmaz bir akşam yaşattı. Yoğun katılımın olduğu gecede vatandaşlar hemhoron oynadı hem de şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

 

“Burada KardeşlikKöprüsüne Birebir Şahit Oldum”

Konuşmasında, programda emeği geçen herkese teşekkür eden EkinUzunlar; “Esenyurt’ta yaptığımız ikinci konserimiz. Kardeş Kültürler Festivaliadı altında burada kardeş türkülerimizi hep beraber söyleyeceğiz. İçeride çokgüzel bir kalabalık var. Biz sadece Karadeniz müziği yapmıyoruz,repertuarımızda Anadolu’nun tüm şarkıları yer alıyor. Caz müzik de yapıyoruz,kemençeyle farklı kültürlerin eserlerini de çalıyoruz” dedi.

Festival Devam Ediyor

2. Kardeş Kültürler Festivalikapsamında bu akşam Marmara, Rumeli, Trakya ve Balkan Gecesi ezgileri ilebölgenin sevilen sanatçıları Rumelili Orhan & Kemal sahne alacak. Saat20.00’de başlayacak olan program Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

xrh3ke5gxbrwqnfcscp0Ibav.jpg

iljtynfnxt91sz0yzxgesrkp.jpg

5hfrprlnsm7apwzdboz9nigc.jpg

1wxfbIay5hxtreodmpi2uufr.jpg

bdlgxihkIr7jjtfvu2hse8ye.jpg

8dpvkwbjmlxdq9xnyv5c3jbk.jpg

as8senn2f1qg0oy5jbvf3Idk.jpg

hsuoe8larmhwj04uc6omx1da.jpg

olmgmwdtcka7v8jzphn1iurr.jpg

evI0hzeojyovi5af6wgmpu87.jpg

9zjk0mpchl7v1afyenoqjxtm.jpg

wyhp2g1isez7nqhvuxpb9odu.jpg

y7sqfr0rtza1chmvso3kqnfb.jpg

ljso9c206qsmjnpr4cIzpuk5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.