EKREM İMAMOĞLU: “ ÇOK YÖNLÜ BİR BELEDİYECİLİK GAYRETİMİZ VAR”

EKREM İMAMOĞLU: “ ÇOK YÖNLÜ BİR BELEDİYECİLİK GAYRETİMİZ VAR”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Maltepe Çınar Mahallesi Sosyal Merkezi'nin temelini atması, ilçeye önemli bir hizmetin başlangıcını işaret ediyor

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Çınar Mahallesi Sosyal Merkezi’nin temelini attı. 280 milyon liraya mal olacak merkezde "Alzheimer Gündüz Yaşam Evi", "Yuvamız İstanbul" ve "İBB Kadın" gibi birimlerin olacağını belirten İmamoğlu, “Her projemizde mutlaka çocuklarımız da var, kadınlar var, gençler var. Her konuda bir ihtiyacı tamamlayan, bir eksiği tamamlayan ya da bir sorunu çözen, çok yönlü bir belediyecilik gayretimiz var” dedi. 

Maltepe Çınar Mahallesi Sosyal Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşma yapan İmamoğlu, yeni yatırımlar ve icraatlar yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Sizleri daha iyi hizmetlerle buluşturmak için her konuda adım atmaya devam ediyoruz. Burada tek amacımız vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak. Bu amaçla çok yönlü belediyeciliği sizlerle buluşturmak istiyoruz. Her konuda bir ihtiyacı tamamlayan, bir eksiği tamamlayan ya da bir sorunu çözen, çok yönlü bir belediyecilik gayretimiz var” dedi. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.