Ekrem İmamoğlu, Zeydan Karalar’ı Ziyaret Etti

Ekrem İmamoğlu, Zeydan Karalar’ı Ziyaret Etti

Adana DepremEylem Planı toplantısı perşembe günü Ekrem İmamoğlu’nun da katılımıyla yapılacak.

Ekremİmamoğlu, “Bu oy meselesi ya da seçim meselesi değil, insan hayatımeselesidir.”

ZeydanKaralar, “İstanbul’da başlatılan çalışmalardan da yararlanıp Adana’yı depremedirençli bir şehir yapma kararlılığındayız.”

Başkan Ekremİmamoğlu, Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret ederek, önümüzdeki perşembe günüyapılacak Adana Deprem Eylem Planı toplantısıyla ilgili görüş alışverişindebulundu.

İstanbulBüyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediye BaşkanıZeydan Karalar’ı ziyaret etti.

İSTANBUL’UNBİLGİ BİRİKİMİNİNDEN DE YARARLANARAK ADANA’YI DEPREME DİRENÇLİ BİR KENT YAPMAYAKARARLIYIZ

Adana DepremEylem Planı çalışmaları kapsamında gerçekleşen ziyarette, Ekrem İmamoğlu’naAdana hassasiyeti için bir kez daha teşekkür eden Başkan Zeydan Karalar, “Allahkorusun, İstanbul’u tehdit eden deprem riskini biliyoruz. Onunla ilgili önemliçalışma başlattınız. Biz de bu çalışmalarınızdan yararlanmak istedik. Sizindışınızda yürüttüğümüz çalışmalarımız da var ama kendi çalışmalarımızı İstanbulBüyükşehir Belediyesi’nin, bilim kurulunun çalışmalarıyla birleştirip Adana’yıdepreme dirençli kent yapma kararlılığındayız. Bununla ilgili önümüzdeki perşembegünü önemli bir çalıştay gerçekleştireceğiz. Her şey için çok teşekkürediyoruz” dedi.

ÜLKEMİZİN 1.MESELESİNİN DEPREM OLDUĞUNU HALKIMIZA UNUTTURMAMALIYIZ

İstanbulBüyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çalıştayda kıymetli akademisyenlerinbulunacağını öğrendiğini belirtti. Ekrem İmamoğlu, “Değerli akademisyenlersizin aracılığınızla, çok önemli ve detaylı açıklamalarıyla Adanalıdostlarımızı, hemşehrilerimizi bilgilendirecekler. Bilgilendirmeyle birlikte,aynı zamanda bir eylem planı olma özelliğiyle de kıymetli bir çalıştay. Bizdehangi bilgi varsa sizde olmalı, sizde hangi bilgi varsa bizde olmalı. Bizleryöneticiler olarak, ülkemizin birinci meselesinin deprem olduğunu halkımızaasla unutturmamalıyız. Her an öncelikli mesele diye sahaya taşımalıyız. Bu neoy meselesi, ne seçim vaadi meselesidir, bu insan hayatı meselesidir. Benşimdiden Adana Deprem Eylem Planı toplantısının çok faydalı geçeceğini görüyorum.O gün de yine Adana’da olmaktan mutluluk duyacağım. İnşallah kuvvetli vekararlı bir başlangıcı sizin önderliğinizde Adana’da da hep birliktebaşlatırız” diye konuştu.

 

ysixn4ahcunu29yfdbrgpsmv.jpg

wramhbn8dlkly52ucInqrzvm.jpg

ugju1oq9hbm8lt2kcegok4yf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.