Ekrem Tavil, “müşterilerimiz bizim için çok özel”

Ekrem Tavil, “müşterilerimiz bizim için çok özel”

Sektörde yeni ürün, müşteri işbirlikleri ve lojistik çözümleri ile emin adımlarla ilerleyen Tavil Tekstil, alanında dünya çapında bilinen ve tercih edilen bir marka olma yolunda hızla yol alıyor.

Müşteriye ait malın fabrikaya girişiyle başlayan yolculukta yetişmiş kadrosu, malın müşteriye ulaşımına kadar büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdüren Tavil Tekstil yönetim kurulu başkanı Ekrem Tavil, Haberin Nabzı Gazetesi’nden Kasım  Aydın’a açıklamalarda bulundu.  


Ekrem Tavil, “Tüm ekibimizle ve çalışma arkadaşlarımızla müşterilerimizin bizim için çok özel olduğu bilinci içindeyiz. Geniş ürün yelpazesine sahip depo stoklarımız sayesinde 1991 yılından bu yana dünyadaki teknoloji ve gelişmeleri yakından takip ederek, kendini sürekli yenileyen kuruluşundan itibaren üretiminde yurt içi ve yurtdışında birçok seçkin marka ve üretici ile tekstil aksesuarları alanında ve  boyahane sektöründe faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Tekstil yan sanayi ve aksesuar hizmetleri olarak gerek duyulan vatkadan, fermuara,  dar dokumadan kordona, dantelden lastiğe tüm ürünlerin imalat ve tedarikinin yanı sıra sıfırdan 400 kg. kadar kumaş ve aksesuar boyama tesisimiz ile hizmet vermekteyiz. Tamamen müşteri memnuniyet odaklı hizmet ve kalite anlayışımız var. Müşteri beklentilerinin önüne geçerek, tam müşteri memnuniyetini sağlamak için paydaşlarımızla her konuda işbirliği içerisinde oluyoruz” dedi.

Röportaj: Kasım Aydın
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.