EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLERLE AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLANACAK

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLERLE AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLANACAK

Ataşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Ataevleri’nde çeşitli hobi kurslarına katılan kadınlar 1 yıl boyunca emek vererek ür..

Ataşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Ataevleri’nde çeşitli hobi kurslarına katılan kadınlar 1 yıl boyunca emek vererek ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerini, düzenlenen kermesle satışa sundular.

Hobi kursları ve kermes açılışına Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Mevlana, Aşık Veysel, Ferhatpaşa, İnönü, Kayışdağı Lions ve Mustafa Kemal Ataevleri’nde eğitim alan kursiyerler sene boyunca öğrendiklerini sergileyerek yaptıkları defile ile büyük beğeni topladı.

Kendi diktikleri kıyafetleri giyerek podyuma çıkan kursiyerlerin giysileri ve mutlulukları görülmeye değerdi.

Aynı zamanda düzenlenen kermeste kadınlar elde edecekleri gelirle aile bütçelerine bir nebze de olsa katkı sağlayacaklar.

Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, serginin açılışında emek veren tüm kursiyerlere ve öğretmenlerine hazırladıkları el emeği ürünler için teşekkür ederek serginin açılış kurdelesini kursiyerlerle birlikte kesti.

Makine nakışı, ahşap boyama, iğne oyası, biçki dikiş, takı tasarım-örgü el sanatları ve deri işlemeciliği gibi alanlarda üretilen ürünleri görmek için İçerenköy Carrefour’SA Alışveriş Merkezini 15-16 Haziran tarihleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 


Kaynak: Ataşehir Belediyesi
























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.