Emir Engin, “Kâğıthane’yi kazancağız ve bir daha vermeyeceğiz"

Emir Engin, “Kâğıthane’yi kazancağız ve bir daha vermeyeceğiz"

31 Mart 2024’te yapılması planlanan 2024 yerel seçimlerinde adaylar, açıklama yaparak aday adaylıklarını duyurmaya başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kâğıthane’de aday adayı olduğunu açıklayan Emir Engin, meclis üyesi aday adayları ile bir araya geldi.

Emir Engin, adaylık sürecim bir kişinin, bir grubun değil her zaman üstüne basa basa söylediğim gibi Kâğıthane’nin rengârenk kültürel yapısını oluşturan tüm halkımızın adaylık süreci olmasına çalışacağız. Kâğıthane’mizin eğitim, kültür-sanat, altyapı ve çarpık kentleşme sorunlarına tepeden bakan değil de o sorunlar yumağının içindeki yaşanmışlıklarımızın deneyimi ile çözeceğiz” dedi. Emir Engin şöyle devam etti:

Değerli meclis üyesi aday adaylarımız, değerli katılımcılar hepiniz hoş geldiniz.

Öncelikle bu pazar sabahında vaktinizi ayırarak davetimi geri çevirmeyip buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Sizlere öncelikle kendimi kısaca tanıtmak isterim.

(1987 Şişli doğumlu olup 1 kız çocuğu babasıyım, işletme mezunuyum, Cumhuriyet Halk Partisi Kâğıthane gençlik kollarında yöneticilik, ana kademede ilçe başkan yardımcılığı, mahalle delegeliği, ilçe ve il delegeliği görevlerinde bulundum. Yaklaşık 20 yıldır partimizin bir neferiyim.

Bugün burada Kâğıthane için bir arada olduğumuzu, asıl hedeflerimizin ortak olduğu ve hayallerimizin bir olduğunu bilerek bulunuyoruz.

Partimizde değişen, dönüşen ve gençleşen yönetici kadrolarının bugün toplumda olumlu yansımalarını görüyoruz.

Ben ve burada bulunan her partilimiz bu süreçte katkı sunmak ve partimizi ileriye taşımak üzere aday adaylarıyız.

Kâğıthane’de doğmuş, büyümüş, partisine yıllarını vermiş, mahallesinden ilçesine, sandıktan sokağa mücadelesini hiç bırakmamış bir yol arkadaşınız olarak Kâğıthane Belediye Başkan aday adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.

Bu kararı alırken, mahallemde ki komşum, evde ki ailem, parti de ki yol arkadaşlarım olmak üzere kulaklarımızın işittiği her sesi dinleyerek bu yola girmeyi düşündüm.

Muhalefet etmenin, kazanmayı istemenin, seçmenin beklentilerine karşılık vermenin neler çağrıştırdığını ve ne demek olduğunu iyi bilen biriyim.

Bu büyük ailenin parçası olan sizlerle tanışmak, ilçemizin aday adayları ile burada olmak benim için çok önemli.

31 Mart yerel seçimleri, partimizin İstanbul’da meclis çoğunluğu ile beraber Kâğıthane dâhil her ilçemizde en iyi sonuçları almamız gereken bir seçim sürecidir.

Yerel seçim başarımızla 2028 genel seçim hedefimize emin adımlarla yürüyeceğimize inancım kuşkusuz tamdır.

Bugün burada tüm bu süreçleri konuşacağız, beraber yorumlayacağız, beraber fikir alışverişi yapacağız ve Kâğıthane için bir başarı öyküsü yazmanın en önemli figürleri olacağız.

İlçemizin bir çok noktada sosyal belediyecilik anlayışına, vatandaşla bir olmasına ve halkımızı mutlu edecek güzel bir proje ve bir tablo çizmeye ihtiyacı vardır.

Kâğıthane’mizin Cumhuriyet Halk Partili belediyeciliğine, ihtiyacı vardır.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da ki başarılı çalışmaları bu noktada sokakta ki seçmeni kazanabileceğimiz en büyük artımız ve gücümüz olacaktır.

Belediye başkan aday adayı Emir Engin, “Kâğıthane’yi kazancağız ve bir daha vermeyeceğiz" diyerek meclis üyesi aday adayları ile yaptığı toplantı sona erdi

02.jpg

03.jpg

01.jpg

dsc-2170-800x530.jpg

dsc-2072-800x530.jpg

dsc-2070-800x530.jpg

dsc-2086-800x530.jpg

dsc-2120-800x530.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.