Emir Engin’den, 19 Mayıs Gençlik Konvoyu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken, Kâğıthane Gürsel Mahallesi gençliğinden olağanüstü bir hamle geldi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken,  Kâğıthane Gürsel Mahallesi gençliğinden olağanüstü bir hamle geldi.

Korona virüs önlemleri kapsamında bazı illerdeki sokağa çıkma yasağında gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 101. yıl dönümünde Kâğıthane Gürsel Mahallesi’nin etkili isimlerinden Emir Engin’in öncülüğünde yapılan kutlamalar sokağa çıkamayan vatandaşlara bayram coşkusu yaşattı.

 Emir Engin yaptığı kısa açıklamada, “ CHP Kâğıthane gençlik kolu başkanımız Baran Can Akkaya ve genç kardeşlerimiz ile birlikte mini bir konvoy düzenleyerek bu anlamlı günü Kâğıthane halkıyla paylaştık. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 101. yılı kutlu olsun. Ata’mızın izinden yürümekten gurur duyuyoruz. Bu coşku ve heyecanı bu salgın döneminde balkonlarından coşkuyla takip eden tüm Kağıthane halkının Atası’na ne kadar bağlı olduğunu bir kez daha gösterdi. İnşallah sağlıklı günlerde buluşacağız. Bayram coşkusu ve heyecanını yine meydanlarda hep birlikte kutlayacağız” dedi.

o1.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.