Emre Kongar ve Zülal Kalkandelen Beşiktaş’ta Okurlarıyla Buluştu!

Emre Kongar ve Zülal Kalkandelen Beşiktaş’ta Okurlarıyla Buluştu!

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen Beltaş Kitap Kafe Söyleşi Günleri'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamındaki konukları Prof. Dr. Emre Kongar ve Gazeteci - Yazar Zülal Kalkandelen oldu.

Beltaş Kitap Kafe'de saat 14.00’te okurlarıyla buluşan Kongar ve Kalkandelen, birlikte kaleme aldıkları Devrimin ve Karşı Devrimin Yüz Yılı isimli kitabın 2. cildinin tanıtımını yaparak bir söyleşi gerçekleştirdi. Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Kongar ve Kalkandelen daha önce 14 Mayıs'ta Beltaş Kitap Kafe Söyleşi Günleri kapsamında okurlarıyla buluşup kitabın 1.cildini anlatıp imza günü düzenlemişti. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat,  Kongar ve Kalkandelen'e teşekkür ederek;

"Bu özel günde Prof. Dr. Emre Kongar ve Gazeteci - Yazar Zülal Kalkandelen'i burada ağırlamaktan ve bu etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden çok mutluyuz. Devrimin ve Karşı Devrimin Yüz Yılı, özellikle gençlerimiz için Cumhuriyet tarihi ve değerleri açısından referans niteliği taşıyan bir kitap. Beşiktaş Belediyesi olarak, böylesi önemli eserleri bizlerle buluşturan isimleri komşularımızla buluşturmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

riza-akpolat3-800x532.jpg

riza-akpolat2-800x532.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.