EN GÜZEL MENEMEN'İ O YAPTI

EN GÜZEL MENEMEN'İ O YAPTI

Koronavirüs salgını nedeniyle herkese #EvdeKal çağrısı yapan İzmir'in Menemen Belediye Başkanı, CHP'li Serdar Aksoy, mutfağa girdi yemek yaptı.

Başkan Aksoy, o anları sosyal medya hesabından "Bugünlerde ben de evde kaldım ve ailem için yemek yaptım. Menemen’de Menemen yenir ve en güzel Menemen’i ben yaparım" ifadeleriyle paylaştı. 

"SOĞANSIZ OLMAZ"

Aksoy, paylaştığı yayınladığı videoda şöyle dedi:

"Evet değerli dostlar, değerli arkadaşlar, Menemenliler, İzmirliler,  koronavirüsü günlerinde herkes evde oturuyor ben de evime yeni geldim. Bu koronavirüs günlerinde ne yapabiliriz diye düşündük bugün yemeği ben yapacağım. Dilek hanım topu bana attı ve en son Üniversite yıllarında menemen yapmıştım. Menemende ne yapılır? Menemende menemen yapılır. Ben menemenin soğansız olmayanı düşünenlerdenim eşimde tam tersini düşünüyor. Biraz Münir Özkul, Adile Naşit gibi.Bu arada soracaksınız evin içerisinde üzerimde Fenerbahçe’si forması var. Evet ben Fenerbahçeliyim evin içerisinde Fenerbahçe’si forması giymekte hoşuma gider. Genelde Belediye başkanları siyasiler hangi takımı tutuklarını söylemezler ben milli takımı tutuyorum derler. Elbette milletçe milli takımı tutuyoruz ama ben Fenerbahçeli olduğumu hiçbir zaman da saklamadım Fenerbahçe’den başka bir takımda tutmam. Ama renklerin kardeşliğini de her zaman savunurum."  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.