ENDER TOPÇUOĞLU BEŞİKTAŞ’TA TÜRKÜ VE DUALARLA UĞURLANDI

ENDER TOPÇUOĞLU BEŞİKTAŞ’TA TÜRKÜ VE DUALARLA UĞURLANDI

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ender Topçuoğlu için görev yaptığı Beşiktaş Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Törene Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yıllardır beraber çalıştığı mesai arkadaşları, çok sayıda vatandaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Beşiktaş halkı katıldı.

Beşiktaş Belediyesi’nde 33 yıldır çeşitli birimlerde görev yapan, üstlendiği görevlerde canla başla çalışan, çözüm odaklı yaklaşımı, enerjisi ve özverisiyle 7’den 70’e Beşiktaş’a hizmetler sunan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ender Topçuoğlu’nun dün vefat etmesi herkesi derinden üzdü. Bugün, görev yaptığı Beşiktaş Belediyesi önünde program düzenlenerek helallik istendi. Duygu dolu anların yaşandığı programda, mesai arkadaşları Topçuoğlu için iyi dileklerde bulundu.

RIZA AKPOLAT: BEŞİKTAŞ’TA NEFES ALDIĞIMIZ HER AN ENDER TOPÇUOĞLU’NUN İSMİNİ YAŞATACAĞIZ

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat törende yaptığı konuşmada Ender Topçuoğlu’nun ismini Beşiktaş’ta her zaman yaşatacağını söyleyerek şunları ifade etti:

‘’Değerli dostlar Ender Topçuoğlu’nun çalışma arkadaşları, ailesi, arkadaşları, hayatına dokunduğu herkes… Bugün zor demeyeceğim, zordan daha ötesi, inanması güç, dünden bu yana konduramıyoruz inanmıyoruz hepimiz… Onunla ilgili ne söylesek az kalacak. Kötü haberi aldığımızdan bu yana hayatına dokunduğu herkes binlerce insan aradı ve taziyelerini iletti. Hepsi çalışkanlığından ve insanlığından bahsetti. Bürokrat olması, 33 seneden bu yana hizmet vermesi ve tabii ki Beşiktaş’ın en büyük değerlerinden bir tanesiydi. Hayatına dokunmadığı hiç kimse yok. Sokağına dokunmadığı hiçbir mahallesi yok Ender ağabeyimizin. Benim için de, bir yol arkadaşı bir ağabey, hem bir babaydı. Karar alacağımız zaman bir araya gelir ve istişare ederdik.

Bir şeyi söylemem yeterli olacak Ender Ağabey için: Bu kötü olayın olduğu gün sabah 06.30’da Beşiktaş’ın değişik yerlerindeki çalışmaları inceliyordu. Sabah 07.30’da yapılan çalışmalarla ilgili hem fotoğrafları hem de bilgilendirmeleri atmıştı. Beşiktaş aşığı işine aşık, insanına aşık bir ağabeyimiz kaybettik.  Çok üzüntülüyüm, kelimeler anlamsız kalıyor. Başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Yaptığı hizmetleri hiç unutmayacağız ve onun adını Beşiktaş’ta nefes aldığımız sürece yaşatacağız. Tüm Beşiktaş’ımızın ve Belediyemizin başı sağ olsun.‘’

01.jpg

02.jpg

03.jpg

dsc-1085-800x530.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.