ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI ŞİLE’DE

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI ŞİLE’DE

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn Berat Albayrak Şile’de hemşehrilerimizle buluştu.

            Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn Berat Albayrak Şile’de hemşehrilerimizle buluştu. Bakan Albayrak, Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu ile birlikte Kömürlük Mahallesi, Kervansaray Mahallesi ve Üvezli Mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle mahalle sorunları ve 24 Haziran seçimleri üzerinde konuşmalar yaptı.

            ÇEVREYE ZARAR VEREN MADEN İŞLETMELERİ KAPATILIYOR

            Ziyaretleri sırasında Kervansaray Mahallesinde hemşehrilerimize hitap eden Bahan Albayrak; "Kervansaray, Değirmençayırı, Ağva... Ben bu meydanda açıkça söz veriyor ve müjdeliyorum; bu gün itibariyle Şile ve bölgesinde kurallara uygun olmayan, vahşi işletmecilik yaparak çevreye, yerel insanımıza zarar verecek hiçbir maden şirketi faaliyette bulunmayacak. Bahsettiğim hususlarda adım atmayan hiçbirine işletme ruhsatı izni verilmeyecek. Dünyanın hiçbir yerinde böyle işletmecilik yok. Sen burada iş yapacaksın, yerel idare ve halktan kopuk olacaksın. Halka sosyal sorumluluk projesi kapsamında iş, aş, desteğin olmayacak ve en önemlisi çevreyi, ilçeyi, bölgeyi takmadan vahşi işletmecilik yapacaksın. Bunların hepsinin kapısına kilit vurulur, ya adam gibi yaparlar ya da hepsine 'güle güle' deriz" dedi...


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.