Enerjisini Ve Çalışma Azmini Hemşehrilerinden Alan Zeydan Karalar, Aladağ’da Köy Köy Ziyaretlerde Bulundu.

Enerjisini Ve Çalışma Azmini Hemşehrilerinden Alan Zeydan Karalar, Aladağ’da Köy Köy Ziyaretlerde Bulundu.

Başkan Zeydan Karalar Aladağ’da çoksayıda köyü ziyaret etti, muhtarlarla buluştu, yapılan ve yapılacak hizmetlerianlattı, seçim ofisi açılışına katıldı.

 

ÇALIŞMAYA, HİZMETE DEVAM

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hafta sonu Aladağ ilçesinde SeçimKoordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi, ilçe halkıyla buluştu,Köprücük, Karahan, Kışlak, Gökçeköy, Kızıldam, Dölekli, Akören, Kökezli,Soğukoluk, Kıcak, Büyüksofulu, Gerdibi, Sivişli, Posyağbasan köylerine ziyaretlergerçekleştirdi. Aladağ’da mahalle muhtarları ile de bir araya gelen BaşkanZeydan Karalar, ilçenin dört bir köşesine yapılan hizmetleri anlatttı.

ADANMIŞLIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yeni dönemdeyapılacak hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, “Çok zorşartlarda devraldığımız belediyemizi önce ayağa kaldırdık, sonra hizmetedebilir hale getirdik, ardından devasa hizmetleri borçsuz yapabilir durumageldik. Üstelik bunu pandemiye ve depreme rağmen gerçekleştirdik. Uyguladığımızmali disiplin ve bize has yönetim tarzımızla mali mucizeye imza attık. Hizmetederken siyasi parti ayrımı, oy hesabı yapmadık. Adana’mız için,hemşehrilerimiz için gece gündüz, adanmışlıkla çalışmaya devam edeceğiz.Aladağlı hemşehrilerimize gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı çok teşekkürediyorum” dedi.

koz5fhj1xpmuwggsrbsmuq8t.jpg

r98zqhkxw0h2iae3yrvsqlpd.jpg

5evsdIruayhzlmpctbqy7arz.jpg

lgheIskovclty2d5exharqsm.jpg

cgvhIyuxdae1s9f54tqo6xwd.jpg

8vkI26aacgbmwpdlhzjynw7y.jpg

hnzg2bp81vkpxdrz6ngmvufs.jpg

mcvuxegIblzny14efqa63s8r.jpg

6taqgdozw8cl9p5qasuhrfme.jpg

jeh0yp58msviayrxdbfswtgv.jpg

k9z46wlrcIlt0tjsaoqvpmby.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.