Engelliler de Adalet İçin Yürüdü

Engelliler de Adalet İçin Yürüdü

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Adalet Yürüyüşü’nün 22. gününü Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal ..

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Adalet Yürüyüşü’nün 22. gününü Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları, sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve vatandaşlarla birlikte tamamladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde başlatılan tarihi Adalet Yürüyüşü’nde 22. gün geride kaldı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları, sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve vatandaşlarla birlikte ürüyüşün 22. gün etabını tamamladı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde Ankara’dan başlatılan ve İstanbul Maltepe Sahili’nde yapılacak miting ile son bulacak olan Adalet Yürüyüşü’nün 22. gününün ilk etabı Kocaeli’nin Hereke ilçesinden başladı. 7,5 km yürüyen kortej, ilk molasını Dilovası ilçesinde verdi. Verilen molada dinlenme fırsatı bulan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Yürüyüşün 2. etabında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Adalet Yürüyüşü katılımcıları Gebze’ye kadar yürüyecek ve burada konaklayacak.
Engelliler de Adalet İçin Yürüdü
İstanbul’a yaklaştıkça çoğalarak artan coşkulu kalabalığa her kesimden gazeteci, siyasetçi, tiyatrocu, akademisyen, üniversiteli, avukat, sivil toplum kuruluşları, dernekler, engelli vatandaşlar ve aileleri de katılmaya devam ediyor. 15 Haziran Perşembe günü saat 11.20’de Ankara Güvenpark'tan başlayan Adalet Yürüyüşü, 9 Temmuz Pazar günü saat 18.00'da Maltepe'de düzenlenecek mitingle sona erecek.

Kaynak: istanbulses / Kartal

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.