Engelliler Gününe özel anlam yüklü maç

Engelliler Gününe özel anlam yüklü maç

Pendik Belediyesi ve İstanbul Anadolu Adliyesi işbirliğiyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel anlamlı bir maç organizasyonu düzenlendi. Bu anlamlı günde İstanbul Anadolu Adliyesi savcı ve hakimlerinden oluşan karma takım ile Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in yer aldığı Pendik Belediyesi Ampüte Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya da ampüte futbol takımında mücadele etti. İstanbul’un tek ampüte futbol sahası olan Yenişehir Ampüte Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmanın hakemliklerini FIFA Kokartlı eski hakemler Ahmet Çakar ve Cüneyt Çakır yaptı.

“Bu güzel etkinliği geleneksel hale getirip devam ettirmek istiyoruz”

Maç öncesi konuşan Başkan Ahmet Cin “Engelli kardeşlerimiz için Engelsiz Yaşam Merkezimiz de dahil pek çok alanda hizmetlerimiz devam ediyor. Pendik Belediyesi olarak bu kardeşlerimizin topluma katılımı açısından fayda sağlamaya çalışıyoruz. Bugün de birlikte futbol oynayarak bir araya gelmiş olacağız. Bu güzel etkinliği geleneksel hale getirip devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerinde bulundu. Pendik Belediyesi spor kurslarında Tekvando eğitimi alan down sendromlu sporcular da gösterilerini yaparak yeni kuşaklarını aldı.

Anlam yüklü maçta nefesler tutulduİstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekilli Uğur Seçkin yaptığı konuşmada "İstanbul Anadolu Adliyesi olarak bizler de hem bireysel hem kurumsal olarak bugün engelli kardeşlerimizle beraber günün anlamına dikkati çekebilmek amacıyla Pendik Belediyesi ve Kaymakamlığımızla birlikte buradayız." ifadelerinde bulunarak günün öneminin altını çizdi.İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekilli İhsan Kamil Akçadırcı ise "Anlamlı günde anlamlı ve güzel bir etkinlik düzenliyoruz. Önemli olan beynimizdeki ve gönlümüzdeki engelleri kaldırmak" dedi. Kaymakam Kaya geçtiğimiz sene yapılan maçtan sonra bu yılki maç için de heyecanlı olduğunu dile getirerek her iki takıma başarılar diledi. Kıyasıya karşılaşmada heyecanlı ve tebessüm ettiren anlar yaşanırken maç 4-3 Ampüte Futbol Takımı’nın zaferiyle sonuçlandı.

 

 

 

 

 

 

86wsqzcc1djxxo7f4owb5vdy.jpg

v2zbzyhafb43rkfeIqu5jwur.jpg

gwydt4pqpb56shikod0jvref.jpg

hx9aocmqsdIk6ag74pgd2vzv.jpg

2918wjxzvsafabdlskeierIp.jpg

v7f2renpjl6gkhqabsmqw3wn.jpg

dhsn2pelp0jwwdxrbovnzoa4.jpg

Ipaf5zovqkjh78ytmrsixgzj.jpg

ouncmse4ujzk5a0fg6jqgxft.jpg

radsmbbwjuh0olqoufwpz3Ic.jpg

5tdnbwqkrngyxyp7tIwlmeca.jpg

hkx5y0egvebiqkurIjfmpadz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.