ENSTİTÜ İSTANBUL İSMEK’İN YENİ DÖNEM KAYITLARI EYLÜL’DE BAŞLIYOR

ENSTİTÜ İSTANBUL İSMEK’İN YENİ DÖNEM KAYITLARI EYLÜL’DE BAŞLIYOR

Enstitü İstanbul İSMEK, son 4 yılda aralarında Büyük İstanbul Otogarı, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi, Beykoz Kavacık ve Çatalca eğitim merkezlerinin de bulunduğu, yeni açılan 19 eğitim merkezi ile birlikte 150 merkezde yeni eğitim dönemine merhaba demeye hazırlanıyor.

DEPREME DAYANIKLI YENİ BİNALAR

Eğitim merkezlerinin fiziki şartları konusunda kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Depreme dayanıklı olmayan merkezler tespit edildi. Bu kapsamda eğitimin devam etmesinin uygun bulunmadığı merkezler, depreme uygun olarak inşa edilen yeni adreslere taşındı.

YENİ DÖNEMDE YENİ EĞİTİM PROGRAMLARI

2023-2024 yeni eğitim dönemi heyecanını yaşayan Enstitü İstanbul İSMEK’te yeni açılması planlanan eğitimler arasında öne çıkanlar şöyle:

UZAKTAN EĞİTİM İLE HER YERDEN SINIRSIZ ERİŞİM

Uzaktan Eğitim Platformuyla günün her saatinde, her yerden erişim sağlayabilme olanağı sağlayan Enstitü İstanbul İSMEK, yüz yüze eğitime katılma imkanı olmayan İstanbullulara da online eğitim hizmeti veriyor.

Zengin eğitim içerikleriyle yeni dönemde de 7 gün 24 saat İstanbullunun hizmetinde bunulan Uzaktan Eğitim Merkezi, 2023-2024 eğitim döneminde yüzü yeni olmak üzere 400 programda eğitim vermek için hazırlanıyor.

cojx29qkgvedbwl7136nley5.jpg

d5ovpq3krj7kmp1xndvcsqst.jpg

hkp3ga7rIxbwzgxjy06npcfa.jpg

s8bm1a6xpyvwmwipkeeaoqhf.jpg

lacqmfgepy9zewtn4wmbv2fi.jpg

xhIrem1w4nqgu5wf7ogyetxk.jpg

oqu3bxvcflnrug5b98iatmwv.jpg

udpskv0shf6cj8diph3mlraq.jpg

wwxjuser2cdyhknb1pzIq3sv.jpg

n9tbl0wzyjc5satxjdhqf6hk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.