ERBAKAN: "BÜTÜN SİYASİ PARTİLERLE DİYALOG HALİNDE OLMAYI İSTERİZ"

ERBAKAN: "BÜTÜN SİYASİ PARTİLERLE DİYALOG HALİNDE OLMAYI İSTERİZ"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret ederek görüştü.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret ederek görüştü. Erbakan, babası olan Necmettin Erbakan’ın Başbakanlığı'ndaki 54. Hükümette İçişleri Bakanlığı yapan Akşener ile tokalaşmasına ilişkin bir fotoğraf hediye etti. Erbakan, "Elbette ki bütün siyasi partilerimizle de diyalog halinde olmayı isteriz" dedi.

Erbakan, Akşener'i İYİ Parti genel merkezinde ziyaret etti. Heyetler halinde yapılan görüşmede Erbakan, Akşener İçişleri Bakanı iken 54. Hükümetin Başbakanı olan Necmettin Erbakan ile tokalaşmalarını gösteren fotoğraf hediye etti.

Görüşme sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Erbakan, 54. Hükümette bakan olan Akşener'e "özel bir kıymet verdiklerini" söyledi. Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme planları olup olmadığı sorusuna şu yanıtı verdi:

"BÜTÜN SİYASİ PARTİLERLE DİYALOG HALİNDE OLMAYI İSTERİZ"

“Biz daha önce çeşitli siyasi partiler ile bir araya geldik. Önümüzdeki hafta da yine bazı siyasi partilerle Genel Merkezimizde bazı siyasi partiler ile görüşme gerçekleştireceğiz. Elbette ki bütün siyasi partilerimizle de diyalog halinde olmayı isteriz. Ülkenin, milletin, insanlarımızın derdine derman olma yolunda, bu sorunların çözülmesi yolunda hepsiyle görüşmeyi arzu ediyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler