Ercan Erdoğan, "Camilerimize Özen Gösterelim"

Ercan Erdoğan, "Camilerimize Özen Gösterelim"

İyi Parti Meclis üyesi Ercan Erdoğan, Temiz bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri amacıyla tüm Camilerin temizlenmesi ve eksiklerinin tamamlanmasını istedi

İyi Parti Kağıthane meclis üyesi Ercan Erdoğan, İstanbul Ses Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Kağıthane Belediyesi, vatandaşların  sadece mübarek ayda değil sürekli  temiz bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri amacıyla tüm camileri dip köşe temizleyerek, gül suyu ile yıkamalı. Belediye ekipleri, ilçede bulunan caminin halılarını süpürüp kuru temizlemesini yapmanın yanı sıra camileri haşerelere karşı ilaçlanmalı" diyerek Kağıthane belediye başkanı Mevlüt Öztekin'in cevaplaması için soru önergesi verdi.

İşte O Önerge

KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

Aşağıdaki sorularımın Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim.   07.10.2019

 Ercan ERDOĞAN

İYİ PARTİ

Kağıthane Belediyesi Meclis Üyesi

Ülkemizde her yıl olduğu gibi 1-7 Ekim tarihleri arası “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” olarak kutlanmaktadır. Kağıthane ilçemizde 82 adet cami bulunmaktadır. Hafta münasebetiyle camilerimize ve hocalarımıza yapmış olduğumuz ziyaretlerde birtakım eksikliklerin olduğu tarafımızca tespit edilmiştir.

Bu tespitlerimize binaen:

1-            Camilerimizde temizlik görevlisi bulunmadığı için camilerimizin temizliğinin haftada bir kez Kağıthane Belediyemiz tarafından yapılması mümkün müdür?

2-            Yine aynı sorun sebebi ile cami halılarının 6 ayda bir yıkanması sağlanabilir mi?

3-            Beykoz, Tuzla, Zeytinburnu gibi belediyelerin sınırları içerisinde bulunan camilere asmış olduğu “Caminin temizliği belediyemiz tarafından haftada bir yapılmaktadır.” şeklindeki tabelalar ilçemiz dahilindeki camilerimizde de asılabilir mi?

4-            Yine camilerimizde eksik olduğunu tespit ettiğimiz sabun, peçete, kolonya gibi malzemelerin temini konusunda bir çalışma yapılabilir mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.