Erkan Kolçak Köstendil, ‘12 Numaralı Adam’ı Maltepe’de sahneledi

Erkan Kolçak Köstendil, ‘12 Numaralı Adam’ı Maltepe’de sahneledi

Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, kendi yazıp oynadığı “12 Numaralı Adam” isimli tek kişilik oyunuyla Maltepe’de sahne aldı. 

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelenen, birçok şehirde sahnelenen “12 Numaralı Adam” Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Çektiği kısa filmler ile çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödüller alan, lise yıllarında futbolculuk yapan Köstendil’in oyununa izleyiciler büyük ilgi gösterdi. 

YEDEK KALECİNİN ÖYKÜSÜNÜ PAYLAŞTI 

Köstendil,  yıllarını aynı takımda geçiren, bir kaç maç üst üste yediği hatalı goller nedeniyle yedek kalan ve tekrar kaleye geçeceği günü bekleyen bir kalecinin öyküsünü izleyiciyle paylaştı. Köstendil iki perdelik oyununda kalede kalmayı, aile olmayı, yalnız kalmayı, çizgilerin dışına çıkmayı, seyirciyle beraber ve seyircinin kimi zaman taraftara dönüştüğü bir oyunla sahneledi. Köstendil’e oyun bitiminde el yapımı tabak takdim edildi. Köstendil keyifli bir oyunla izleyiciyle buluştuğunu ifade ederek  “Bizi burada sevgili Maltepe halkıyla buluşturan, buna vesile olan Maltepe Belediyesi’ne teşekkür ederim.” dedi. 
 

ycq1aqh3lbszwpknflto7eju.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.