ERZİNCAN BELEDİYE BAŞKANI BEKİR AKSUN'DAN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'E ZİYARET

ERZİNCAN BELEDİYE BAŞKANI BEKİR AKSUN'DAN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'E ZİYARET

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'u Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki makamında ağırladı.Z..


Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'u Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki makamında ağırladı.
Ziyaret sırasında kısa bir görüşme yapan belediye başkanları, Erzincan ile Kartal arasında işbirliği içinde çalışmalar yapılması yönünde temennilerde bulundu. Başkan Gökhan Yüksel, Kartal'da gerçekleştirdiği projeler ve devam eden çalışmalar hakkında Başkan Aksun'a bilgi verdi. 
Görüşmenin sonunda Başkan Gökhan Yüksel, nazik ziyareti için konuğuna teşekkür etti. Başkan Aksun ise Kartal Belediye Başkanı’nın misafirperverliğinden dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade etti. 
İki Belediye Başkanı da daha sonra BJK İnönü Spor Kompleksi’ne giderek 24 Erzincanspor'un Beşiktaş ile oynadığı kupa maçını birlikte izledi.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.