Esbim İle 346 Kişi Daha İş Sahibi Oldu

Esbim İle 346 Kişi Daha İş Sahibi Oldu

*ESBİM,umut olmaya devam ediyor

Esenyurt’taişsizlik sorununa çözüm bulmak amacıyla kurulan ve bugüne kadar binlercevatandaşın iş sahibi olmasını sağlayan Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi(ESBİM), işveren ve iş arayanları buluşturarak 346 vatandaşa daha istihdamsağladı.

İş arayanlara umut olmaya devam eden EsenyurtBelediyesi, ESBİM ile işsizliğe çözüm bulmak amacıyla iş arayan ve işverenleribuluşturmaya devam ediyor. Esenyurt’ta faaliyet gösteren sektörün iki öncütekstil ve ilaç firmalarının talebi üzerine işe alım mülakatı gerçekleştirildi.Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı ve Sürekli Eğitim Merkezi’nde sabahın erkensaatlerinde yapılan mülakatlara katılan adaylar içerisinden belirlenen şartlarıtaşıyan 346 kişi işe yerleştirildi.

“Böyle Bir Çalışma Ülkemiz VeEsenyurt Halkı İçin Çok Güzel”

ESBİMile iş sahibi olan Muhammet Geriş, Esenyurt’ta böyle bir iş bulma olanağınınbulunduğu için sevincini belirterek, “Çok mutluyum. Firmaların bizim içinistihdam yaratmaları çok güzel bir şey. ESBİM’e ve Esenyurt Belediyesi’ne çokteşekkür ederim. Böyle bir çalışma ülkemiz ve Esenyurt halkı için çok güzel”dedi.

ESBİM’inkendisine faydasının olduğunu dile getiren Mehmet Vesek, “Mülakatım güzelgeçti. ESBİM’e sosyal medya üzerinden ulaştım. ESBİM’i takdir ediyorum. Sosyalmedyada da bulunmaları güzel, bana faydası oldu” belirtirken diğer bir işsahibi olan Eyüp Sarıçelik ise “Esenyurt halkına ve diğer ilçelere katkı sağladığıiçin ESBİM’e teşekkür ediyorum. ESBİM’e sosyal medya üzerinden ulaştım. İyi kivarlar” şeklinde konuştu.

rtk9bpj5vspledqy1axbff6n.jpg

xti3cjw0nnu5ybkdlcymj1pe.jpg

4x7hm9cdI1qemdyk30f6ievx.jpg

csyjhIvyvmalekukdsxafr2n.jpg

ujy9bf6gxwr4lkmob1ecla5s.jpg

mobrj4wctgfr91bx2pzesvda.jpg

vj89dvbolcb6wnlyutgdfIeh.jpg

fd1lnpaxxenjg7ckude5bvjf.jpg

mphty5dqi2reoaonla9kvh4g.jpg

dlilpuuv3ozba6msfqhr41ow.jpg

rcq0dxcbm9py2gj1fjnthego.jpg

u0sxpIlqen3xhj7wdmsgzy6b.jpg

bc1xe5s8zhfjwd2Iy9swlkiz.jpg

gtuf7lnoee9kh8zbi2hmjgmy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.