ESBİM ile Kısa Sürede İş Buldu

ESBİM ile Kısa Sürede İş Buldu

“ESBİM Gençlerin İşsizliğine ÇareOluyor”

 

EsenyurtBelediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM)’nin mülakatlarına katılarak bir hafta gibikısa bir sürede, kurumsal bir firmada istihdam edilen Recep Eşiyok, “ESBİM,gençlerin işsizliğine tamamen çare oluyor. Diğer belediyeler de bunu örnekalmalı” dedi.

 

İlçedekiişsizlik sorununa çözüm bulmak amacıyla her gün onlarca firma ve vatandaşlagörüşme yapan Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), bir yaşama dahadokundu. Esenyurt’ta faaliyet gösteren sektörün öncü firmalarının talebiüzerine işe alım mülakatı gerçekleştiren ESBİM, Nene Hatun Kültür Merkezi’ndeyapılan görüşmelerde 230 kişiyi daha iş sahibi yaptı. İstihdam edilenlerdenbiri de Esenyurtlu Recep Eşiyok oldu. Eşiyok, ESBİM’in düzenlediği mülakattabir hafta gibi kısa bir sürede iş bularak yeni işine başladı.

 

“ESBİM Gençlerin İşsizliğine ÇareOluyor”

 

ESBİM’ingençlerin işsizliğine tamamen çare olduğunu ifade eden Eşiyok şunları ekledi:“Bir hafta içerisinde kendime çok rahat bir şekilde ESBİM yoluyla bir işbuldum. Çok güzel duygular içerisindeyim. Diğer belediyeler de böyle birdüzenleme yaparak iş sorununa çözüm bulabilir.” Mehmet Bozyer ise “Mutluyum,kurumsal bir firmada iş buldum. Buradan ESBİM ailesine ve Başkanımız KemalDeniz Bozkurt’a teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

 

42 Bin 500 Kişi İstihdam Edildi

 

İlçedekiişsizlik sorununa çözüm bulmak amacıyla her gün onlarca mülakatdüzenlediklerini belirten Yerel Hizmetler Müdürü Orhan Ayyıldız, “İstihdamnoktasında ESBİM olarak büyük bir gayret içerisindeyiz. Günde 12 mülakatımızoluyor. Bugün de öncü firmalarımızdan birinin mülakatını tamamladık. 3 yılda 42bin 500 kişiye yakın bir istihdam sağladık” şeklinde konuştu.

246gzhomfcvq0jsadfeqypoz.jpg

hcvzonweiksmryy3pmzf1gu6.jpg

st0awqjtpoxgx6cz7mckywsu.jpg

7dlksxe4faontfrqacmpeu6i.jpg

lgjkxrpu7obnhm9d1c5jarsv.jpg

5evadrbezr4u81wqikI02pfz.jpg

dgajdlbvahkjknmxosw2tcow.jpg

1ysfkdtugkgIo4l5jbxylovc.jpg

zravl4zrbbmhxle9v6fwnssk.jpg

tw7agn592horgrqfebtf8vap.jpg

ydo6kfzx05epl8f4wysivphd.jpg

my4s5o3hpgak0jmipoerbdv2.jpg

mfx57qadeshenrsb2fkkrgjx.jpg

mqggprjsxudwqkzuxbwad5kv.jpg

ty5cww3dq4k9hvas27m0qhIn.jpg

mtqiad6qfeov3juIsm4bpuxf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.