ESBİM İstihdam Alanını Genişletiyor

ESBİM İstihdam Alanını Genişletiyor

Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), iş arayanvatandaşlarla firmaları buluşturarak işsizlik sorununa çözüm olmaya devamediyor. Sadece ilçe genelindeki firmalarla değil ilçe dışındaki firmalarla daişbirliği sağlayan ESBİM istihdamda sınır tanımıyor.

Ülkenin kanayan yarası haline gelen işsizlik sorununa çözüm olanEsenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi, iş arayan vatandaşlarla firmalarıbuluşturmaya devam ediyor. Yapılan mülakatlarla vatandaşların ilçe dışındakifirmalarla da görüşmesini sağlayan ESBİM, her geçen gün istihdam alanını dahada genişletiyor. ESBİM’in Silivri’den gelen bir gıda firması için Nene HatunKültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği mülakatlarda onlarca vatandaş iş sahibioldu.

“VatandaşlarımızıFirmalarımızla Buluşturuyoruz”

İlçe dışındaki firmalarla görüşmeleri artırdıklarını ve Ramazanayı boyunca mülakatların her gün devam edeceğini belirten Esenyurt BelediyesiYerel Hizmetler Müdürü Murat Boduroğlu, “ESBİM olarak ilçe dışındaki firmalarda bize talepte bulunuyor. Biz de bu taleplerle ilgili çalışmalar yaparakistihdam sağlıyoruz. Bugün de ilçe dışından bir gıda firmamızla vatandaşlarıbuluşturarak mülakat gerçekleştirdik. Bugün olduğu gibi yarın da vatandaşlarımızıve firmalarımızı buluşturmaya devam edeceğiz. İş arayan ve işçi arayan herkesiESBİM’e bekliyoruz.” dedi.

n1opmzrjkvw2hn6hcovj9fxs.jpg

x2q3limcpk0ws8r4fgxfnaos.jpg

jwpyzIravl2qmnt6a1qs8uyc.jpg

l1prof6bkengsl3a95wpm4js.jpg

q0xg7elesokgxrfmuc2hr6ab.jpg

anu6jomeaxncklrjwIqyzpfi.jpg

vtpfkqfwcm7rnkh4odcwartu.jpg

xq3Itc02m5zahsxdb9wnjgvk.jpg

c2hsi93l4z80Itymolxjurcp.jpg

gmoe8adsnijj95lurkszzyqt.jpg

ff2ndhaecsb5yloptqxIw7xi.jpg

uxfjdjnhni6k1mgbhedszrqs.jpg

rhnvlash6u2yrpzmijjbvcce.jpg

qnacwgp4c5mqot0gyyrd1t7j.jpg

u4m0oa8vzqkd7tnh2crfgos5.jpg

myqp5nzdtjigcz9jws7tbuf4.jpg

cwaj7lnvog8q40bhmrct3saj.jpg

k2ageb30qcwo8jibwzr9ymuc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.