Esbim İstihdamda Öncü Olmaya Devam Ediyor

Esbim İstihdamda Öncü Olmaya Devam Ediyor

İşsizlik sorununa çözüm bulmak amacıyla bugünekadar binlerce kişiye istihdam sağlayan Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi(ESBİM), işverenlerle iş arayanları buluşturarak 30 kişiyi daha işeyerleştirdi.

Esenyurt Belediyesi, ülkenin kanayan yarasıolan işsizliğe çare bulmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Esenyurt’ta faaliyet gösteren gıda sektörünün öncü bir firmasıyla iş arayanvatandaşları Nene Hatun Kültür Merkezi’nde buluşturan ESBİM, düzenlediğimülakat sonucunda 30 kişiye daha istihdam sağladı. İş arayanlarla işverenlerinbir araya geldiği mülakatlarda son üç yılda 42 bin dört yüz otuz kişi iş sahibioldu.

“İstihdamdaRekor Kırıyoruz”

İstihdam alanındaki çalışmalarına her geçengün bir yenisini eklediklerini belirten ESBİM Sorumlusu Murat Boduroğlu, “EsenyurtBelediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM) olarak bugün gıda sektörünün öncüfirmalarından birinin daha mülakatını gerçekleştirdik. Her geçen gün kurumsalfirmalarımızla büyük mülakatlar yapmaktayız. Bu konu vatandaşlarımız tarafındanda mutlukla karşılanmakta ve talepleri artmakta. ESBİM olarak bugün itibarıyla42 bin dört yüz otuz kişiyi işe yerleştirdik. Sayımız her geçen gün artıyor.Bununla birlikte bize katılan firma sayımız da artıyor. Bugün itibarıyla 2 binyedi yüz firmayla çalışmaktayız. İstihdamda bir rekor kırıyoruz. EsenyurtBelediye Başkanı Sayın Kemal Deniz Bozkurt’un dediği gibi ‘İş arayan veçalışmak isteyen herkese iş buluyoruz’. İş arayan ve işçi arayan herkesiESBİM’e bekliyoruz, ESBİM varsa herkes için var” dedi.

fp8m1cykdt2fr6bjztvvhpss.jpg

abhlaxps8hofp3y2gio4zrn6.jpg

trcnyl0jIscf1oudzreumxv8.jpg

kfnvsk8hojl1zawdeqi4fcwy.jpg

qrsaut3plepqIcu0z6b1yohr.jpg

vu0rfltrd2buynhkmpzspw6b.jpg

021slhi9wdcaknrpz6zqfm73.jpg

rnclwvnIgjhb2kkexiatjspd.jpg

dpmxwtnaqxurno29jkIr1v53.jpg

xpdeby5yczktgsrkjbxc7fvu.jpg

elan4Iodqh8bt6xvfg3n5j1d.jpg

8wlIeob9pwdmy6zfqyklntsn.jpg

vcicIxjxtr23vuyso7dafubl.jpg

3dc09vppamkwizx28hbynazf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.