ESBİM İstihdamda Öncü Olmaya Devam Ediyor

ESBİM İstihdamda Öncü Olmaya Devam Ediyor

Esenyurt Belediyesi işverenler ile iş arayanları buluşturmayadevam ediyor. İlçedeki istihdam sorununun çözümüne önemli ölçüde katkı sağlayanEsenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), engelli vatandaşlarla firmayetkililerini buluşturarak mülakat gerçekleştirdi.

Türkiye’nin olduğu gibi Esenyurt’un da başlıca sorunlarındanbirisi olan işsizliğe karşı çalışmalarını ara vermeden sürdüren Esenyurt Belediyesiİstihdam Merkezi (ESBİM), engelli vatandaşlarla firma yetkililerinibuluşturarak mülakat gerçekleştirdi. Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’ndefaaliyetlerini yürüten ESBİM’e gelen vatandaşlar, burada firma yetkilileri ilegörüşerek kendilerine uygun olan işi seçme fırsatı buldu.

BelediyeninBize Sağladığı İmkanlardan Faydalanıyoruz

Firma yetkilisi Mesut Deniz Esenyurt Belediyesi aracılığıylaengelli vatandaşların hayatlarına dokunduklarını belirterek şöyle konuştu; “EsenyurtBelediyesi’nin çağrısı üzerine buraya geldik. Belediyenin bize sağladığı imkanlardanfaydalanıyoruz. Biz burada engelli vatandaşlara istihdam sağlayan ESBİMaracılığıyla görüşmeler yapıp işe alım yapıyoruz. Bizim firmamız temizliküzerine hizmet veren bir firma. Bizim şartlarımıza uygun görülen adaylarlailetişime geçip projelerimize yönlendiriyoruz ve projemizde çalışmalarınısağlıyoruz. İnsanlara bu şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz. EsenyurtBelediyesine bu katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.”

q8gpmrwszx9vir0end5ca4bh.jpg

musoywq1mwrejp4i5lqsfpnr.jpg

kaqfhe4jw5cmxj7p2edodskx.jpg

sdrmlnt09alfvon6esia1tgw.jpg

3bt9d82khauptxjue4wa1smn.jpg

9j5zh0ta8sswqhwvpcxmeyod.jpg

2afopgjy0nwlsI5t713ofbsd.jpg

wr5swgpurlmcogmhacexvtqb.jpg

mz6sn0ohdvajutlkn7oahzb1.jpg

rn30zrwivhpscfjylus2yo5d.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.