Esenler'de, Bülent Ütebay adaylığını açıkladı

Esenler'de, Bülent Ütebay adaylığını açıkladı

CHP Esenler mevcut ilçe başkanı Bülent Ütebay, 2019 yılında yapılması planlanan yerel ve genel seçimlerde Esenler'de iktidar yürüyüşünü birlikte yürümek için ilçe başkan adaylığını açıkladı

Esenler Kültür Merkezi'nde kahvaltı eşliğinde adaylık açıklaması yapan mevcut ilçe başkan adayı Bülent Ütebay'a delegeler tam destek verdi.

Geçmiş dönemde ilçe başkanlığı yapmış, katkı sağlamış emekçileri ve delegelerine çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Esenler ilçe başkanı ve ilçe başkan adayı Bülent Ütebay yaptığı konuşmada, " Türkiye'miz ve memleketimiz çok zor dönemden geçiyor.Devletimizin tüm kurumları ele geçirilmiş  durumda,  ekonomi içler acısı, esnaf -köylü- üretici perişan durumda. Medya susturulmuş üniversiteler konuşamaz hale getirilmiş durumdadır. 15 Temmuz'da  hain darbe girişimi sonucunda 20 Temmuz 'da gerçekleşen sivil darbe ile adaleti ve hukukun üstünlüğü rafa kaldırılmıştır Türkiye kuşatılmış durumdadır. Tek kuşatılmamış  kurum Cumhuriyet Halk Partisi ve onun Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

Her zamankinden daha fazla birlik beraberlik içerisinde olmamız gerekir diyen mevcut ilçe başkanı Bülent Ütebay, " Omuzlarımızdaki yük çok ağır yeniden bir kurtuluş mücadelesi başlatacağız. Bu mücadele için bu kongre bir fırsattır. Esenler AKP kalesi olarak gösteriliyor. 2 yıl önce biz bunları bilerek aday olduk  çünkü biz ezberleri bozacağız dedik göreve geldik birçok çalışma başlattık.  Hayır referandumunda bir çok kısıtlamalara rağmen, AKP'nin  %70 oy aldığı yerde oyumuzu yükselttik ve onlara 10.  yıl marşını,  İzmir maşını ezberlettik" dedi.

Başkan Ütebay,  2019 yılında yapılması planlanan yerel ve genel seçimlerde Esenler'de iktidar yürüyüşünü başlatmak için delegelerden destek isteyerek, ilçe başkan adaylığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.