Esenyurt Bayrama Hazır

Esenyurt Bayrama Hazır

Esenyurt’ta hem ibadethaneler hem de cadde ve sokaklarvatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için hazırlanıyor. Bukapsamda ilçede çalışmalarını hızlandıran belediye ekipleri, cadde ve sokaklarımobil temizlik araçlarıyla yıkayarak, ibadethaneleri dip köşe temizledi.

Esenyurtluların daha temiz bir ilçede yaşaması için çalışmalarınısürdüren belediye ekipleri, Kurban Bayramı öncesi cadde ve sokaklarda temizlikçalışmalarını hızlandırdı. İlçe sakinlerinin bayramlarını hijyenik bir ortamdageçirebilmesi için aralıksız çalışan ekipler, süpürülen cadde ve sokaklarıtazyikli suyla yıkadı. Mobil temizlik araçlarıyla yapılan çalışmalarda ayrıcakoku ve haşere sorununun önüne geçmek için çöp konteynerleri dezenfekte edildi.Temizlik ekipleri, çalışmaların kurban kesim alanları da dâhil olmak üzere tümilçede aralıksız devam edeceğini açıkladı.

İbadethanelerDip Köşe Temizlendi

Belediye ekipleri kılınacak bayram namazı öncesi ilçe genelindekiibadethanelerde de detaylı temizlik çalışması yürüttü. Vatandaşlarınibadetlerini daha temiz bir ortamda yapabilmeleri için çalışan ekipler, programdâhilinde camilere giderek cam, kapı, ayakkabılık ve diğer sosyal alanlarıntemizliğini yaptı.

“Halk SağlığıEn Öncelikli Meselemiz”

Temizlik çalışmalarını yerinde denetleyen Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Halkın sağlığı en öncelikli meselemiz. Bütünçabamız vatandaşlarımızın daha temiz, daha ulaşılabilir, daha yeşil birEsenyurt’ta yaşamasını sağlamak. Bunu gerçekleştirebilmek için 650 kişilik birtemizlik ekibiyle çalışıyoruz. Şu anda alanda 310 tane temizlik personelimizcadde ve sokakları süpürüyor, diğer ekibimiz de çöplerin toplanması vetaşınması çalışmalarında görev alıyor. Ben ilçemizin temizliği için gece gündüzdemeden çalışan emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum” diyerek Esenyurtlularınyaklaşan Kurban Bayramı’nı kutladı.

 

j8lasgkh6duvepwlbxhms2n9.jpg

l7on9jwdnzvvpyhb2fgy3fcg.jpg

yhsq9wbir3o2cxeqwbna0vx7.jpg

4roxIigmwj0yvaszck7jep5f.jpg

nl4xo1wefqfqbdy7mvrzsbne.jpg

urqmhizqem1wcktkgzr7pbaI.jpg

rl3vxoqd4gvmrIwwemgbyotk.jpg

hzstbdjla9ervqfgv8ktgkma.jpg

1kdq2fkcazjixvdmrgbw3hhl.jpg

ykj0qqonh7ncx8f4yrkvpfei.jpg

zzjpilovoyIu9pccv4s0fd72.jpg

6f5a2d1znx8leihvlqc0tj4n.jpg

sldnj5o3a2ncxyx0dmvfkazr.jpg

vrogm4693fqpkeshz8lgyd1e.jpg

atxsoluwhqca8xhe3r9rskzi.jpg

s4I2frzo8nhntrydblaybqvt.jpg

qgyowykfozt4I5ekuxdp8sgh.jpg

6ycqekcjmsdebxrnhgyfxllv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.