Esenyurt Belediyesi Ardahan Üniversitesi İle Protokol İmzaladı

Esenyurt Belediyesi Ardahan Üniversitesi İle Protokol İmzaladı

Esenyurt Belediyesi, akademik alandaki çalışmalarıdesteklemek ve eğitim alanında gerçekleşecek olan projelere ortak olmakamacıyla Ardahan Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı. Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Faydalı işler yapacağımıza inanıyor, buprotokolün hem ilçemize hem de üniversiteye değer katmasını diliyorum” dedi.

Eğitim alanında gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisinidaha ekleyen Esenyurt Belediyesi, Ardahan Üniversitesi ile eğitimde iş birliğisağladı. Ağustos ayı belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edilen kararsonrası Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ardahan ÜniversitesiRektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ile beş yıl sürecek “Ortak Hizmet Protokolü”imzaladı. Ardahan Üniversitesi’ne eğitim kaynağı konusunda destek olan EsenyurtBelediyesi; lisansüstü eğitim, mesleki-teknik bilgilendirme ve uzaktan eğitimgibi alanlarda üniversite iş birliğiyle çeşitli çalışmalar gerçekleştirecek.Protokol kapsamında, özellikle Ardahan’da tarım ve hayvancılıkla ilgili ortakakademik projeler yürütülecek. İmzalanan protokolün olumlu sonuçlar doğuracağınısöyleyen Başkan Bozkurt, “Faydalı işler yapacağımıza inanıyorum. Protokolünilçemize ve Ardahan Üniversitesi’ne değer katması için çalışmalarımıza devamedeceğiz” dedi. Yapılan iş birliğinin gençlere önemli fırsatlar sunacağınıbelirten Rektör Mehmet Biber, akademik projeleri destekleyeceklerinisöyleyerek, Başkan Bozkurt’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

uwzxfopv354juakk0izlqlcy.jpg

fcw7otxbwx2jsjvmqh5p9soz.jpg

eem3s4tvwdh5ccsnubx8wjlg.jpg

h7aI0uqtxeugfjpmsdxzdtsc.jpg

lbg49ptoly7d6hvqsvdpuxmf.jpg

djwyabk0ivlljsI7gux5pcsd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.