Esenyurt Belediyesi ‘At Binicilik Tesisi’ Açılışı İçin Gün Sayıyor

Esenyurt Belediyesi ‘At Binicilik Tesisi’ Açılışı İçin Gün Sayıyor

Esenyurt Belediyesi’nin Gökevler Mahallesi’nde yapımına başladığıAt Binicilik Tesisi’nin çalışmalarında sona yaklaşıldı. İçerisinde manej, atbakım alanı, yeşil alan ve spor aletlerinin bulunduğu tesis tamamlandığındaEsenyurtlu çocuklar binicilik eğitimi alabilecek.

Esenyurt’ta bir ilk olan At Binicilik Tesisi’nin yapımçalışmalarında sona gelindi. Esenyurt Belediyesi’nin Gökevler Mahallesi 2330.Sokak’ta yapımına başladığı tesis kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarınhizmetine açılacak. Gençleri atlı sporlara yönlendirmek amacıyla 12 binmetrekarelik alan üzerinde yapımına başlanan projenin 6 bin metrelik kısmında,binicilik eğitimlerinin verileceği manej, at bakım alanı ve kafeterya bulunuyor.İçerisinde 600’e yakın bitki türünün yer aldığı tesisin diğer kısmına ise çocukoyun parkı ve spor aletleri, kameriyeler konuldu.

Kısa SüredeHizmete Açılacak

Esenyurt için bir ilk olan At Binicilik Tesisi projesini en kısasürede tamamlayarak hizmete açacaklarını söyleyen Peyzaj Mimarı Gökçe Bilgi,“Gökevler Mahallesi at binicilik tesisi ve park projemizin sonuna yaklaştık. 12dönümlük arazimizin 6 dönümünü ayırdığımız parkımızı tamamladık. Parkiçerisinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve oturma alanlarıbulunuyor. At binicilik tesisimizde ise at bakım alanları, gübrelik ve samanlıkalanlarımız ve kafeteryamızın kaba inşaatı bitti. İnce inşaatıyla devametmekteyiz” dedi.

0ok4p75w8guj1rdzmksvulzs.jpg

skxeofkg2q0dmp5wutjehxyg.jpg

egpzhlwjdaur9aukkIj6qvgs.jpg

u28dabnxelzq5rpmvtyz9x1j.jpg

qs9jufcvwtkorkp60wmngutv.jpg

ad6yrwo2nhbiqclawzjf0u5v.jpg

ajkxo9ejl0wfxblrcy4kuzzq.jpg

r5dncnofuklbkp48b39evIgv.jpg

37cnajpmui2uwd8oeql4zyx5.jpg

ty7w8v1ndekiqyhor9jancrb.jpg

abjz5lqwstp2g6jedvrc4pok.jpg

g82v6fv3yelwne7lumpjbs4m.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.