Esenyurt Belediyesi Efla Zeynep’i Yalnız Bırakmadı

Esenyurt Belediyesi Efla Zeynep’i Yalnız Bırakmadı

KediMiyavlaması Sendromu teşhisi konan11 yaşındaki Efla Zeynep Tepeli’yi evinde ziyaret eden Esenyurt Belediyesi ekipleri,aileye desteklerinin süreceğini belirtti.

EsenyurtBelediyesi ekipleri, dünyada nadir görülen hastalıklardan biri olan KediMiyavlaması Sendorumu (Cri du Chat Sendromu)’na sahipEfla Zeynep Tepeli’yi yalnız bırakmadı. İki buçuk yaşındayken,5. kromozomunun bir parçasının kopmasıyla teşhis konulan 11 yaşındaki EflaZeynep’i ve ailesini ziyaret eden Sağlık İşleri Müdürü Halil Çalış, EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un selamlarını ileterek, özel çocuklaradesteklerinin devam edeceğini söyledi.

“Eğitimlerle hayatakattık”

KediMiyavlaması Sendromunun dünyadayaklaşık 50 bin bireyde bir görülen çok nadir birhastalık olduğunu belirten anne Fatma Tepeli, “Çocuğumuz ilk dünyaya geldiğindehastalığını fark edemedik. Sonrasında hareketlerinde gerileme olduğunu farkettik. Büyük uğraşlar sonucunda teşhis konuldu. Biz çocuğumuzu eğitimlerlehayata kattık ve engelini unuttuk. Bugün de bizi unutmayarak destekleriniileten Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

p4sx0qlw1vkdjozty5vbha2m.jpg

fldogbtgutkv6mxiycjka1qo.jpg

e4zkybf85quiyquncr2sxphz.jpg

yyejmbufptkl62zpwIuvowc4.jpg

9ls2iewkoxdhrweqj30pmtpd.jpg

fo8p41kx5s3qagmawov0hntt.jpg

7mrmu9scnlzgwg58xjxao61j.jpg

srIgvnpnragjzkkvuxwy0yq8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.