Esenyurt Belediyesi ‘Evde Sağlık’ Hizmeti İle Vatandaşları Yalnız Bırakmıyor

Esenyurt Belediyesi ‘Evde Sağlık’ Hizmeti İle Vatandaşları Yalnız Bırakmıyor

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastanelere gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü ücretsiz 'Evde Sağlık' hizmetine ara vermeden devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi, 'Evde Sağlık' hizmetleri ile yatağa bağlı, yaşlı ve hasta vatandaşları yalnız bırakmıyor. Destek talebini ileten vatandaşlara aynı gün içinde dönüş yapılarak, sağlık teknikerleri aracılığıyla serum, iğne, pansuman ve kan alma gibi sağlık hizmetleri ücretsiz olarak sunuluyor. Evlere yapılan ziyaretlerde ayrıca ilaç kullanımı, hijyen kuralları, yeme içme alışkanlıkları gibi çeşitli konularda vatandaşlara bilgiler veriliyor. Yaz kış7 gün 24 saat boyunca hizmet veren sağlık ekipleri, hastaların şikâyetlerini değerlendirerek tam teşekküllü sağlık kuruluşlarına yönlendirmeler de yapıyor.

Esenyurt Belediyesi’nin 'Evde Sağlık' hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, 444 0 411 numaralı telefonunu arayarak Sağlık İşleri Müdürlüğüne başvuruda bulunup, program dâhilinde hizmet alabiliyor.

14rsfcg6qmIg0cnfbpstl8bw.jpg

gnmoenpi6Ifzwesjkvap85c7.jpg

f34wcbgudxeIzysdxm6covaj.jpg

fvmpwxngbyfl2qvtzir1gurl.jpg

xq3hzrbgvpyjtdi2xqy9odwm.jpg

hcovzjolbnvsyj0xlrmfk2wa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.