Esenyurt Belediyesi “Evde Sağlık” Hizmetine Ara Vermeden Devam Ediyor

Esenyurt Belediyesi “Evde Sağlık” Hizmetine Ara Vermeden Devam Ediyor

EsenyurtBelediyesi, sağlık durumu hastanelere gitmeye elverişli olmayan hastalar içinsürdürdüğü “Evde Sağlık” hizmetine ara vermeden devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi, Evde Sağlık Hizmetleri Birimi; yatağa bağlı,yaşlı ve hasta vatandaşları yalnız bırakmıyor. Destek talebini iletenvatandaşlara aynı gün içinde dönüş yapan birim, sağlık teknikerleriaracılığıyla serum, iğne, pansuman ve kan alma gibi sağlık hizmetlerinivatandaşlara sunuyor. Evlere yapılan ziyaretlerde ayrıca hastalıklar, ilaçkullanımı, hijyen kuralları, yeme-içme alışkanlıkları gibi çeşitli konulardavatandaşlara bilgiler veriliyor. Yıl boyunca haftanın 7 günü hizmet verensağlık ekipleri, hastaların şikâyetlerini değerlendirerek tam teşekküllü sağlıkkuruluşlarına yönlendirmeler de yapıyor.

“Belediyenin‘Evde Sağlık’ Hizmeti Çok Güzel”

Pansumanını kendisi yapamadığı için belediyenin “Evde Sağlık”hizmetinden faydalandığını söyleyen Erdi Demir, “Top oynarken dizim kırıldı.Bunun üzerine ameliyat oldum. Teyzem de daha önce bu hizmetten faydalanıpmemnun kaldığı için o beni yönlendirdi. Çok da iyi oldu. Belediyenin ‘Evde Sağlık’hizmeti çok güzel. Kendi başıma pansumanımı yapamayacağım için benim açımdançok iyi oldu. Memnum kaldım” derken diğer bir hasta Ümit Sarıboğa ise şöylekonuştu: “Bir motor kazası geçirdim. Kollarımda ve bacaklarımda kırıklaroluştu. Esenyurt Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Sağlık ekipleri olsun,telefona bakan kişiler olsun hepsi yardımcı oldu.”

Esenyurt Belediyesi’nin “Evde Sağlık” hizmetlerinden yararlanmakisteyen vatandaşlar, merkezin 0212 620 22 20 numaralı telefonunu arayarakSağlık İşleri Müdürlüğüne başvuruda bulunup, program dâhilinde hizmetalabiliyor.

7s0zsvn135we4apuvj2wqyin.jpg

3dogutsyps1bvz7e0b2wndmk.jpg

k3xgz2hajrfqnwc81Icl0nzq.jpg

wkhx6dhz9gelr34jim7dvysu.jpg

eawgghy6nrxIuncjd5tlqhk1.jpg

deyu8tfoIkpdyon6gwjpg2ch.jpg

olnlfv7buyju21oIpes5sjhe.jpg

v2woacr3zqwlkqsv8ntr0x1m.jpg

selimq7wv3axyfpbjk4z9arz.jpg

h0jckpfwvp16ztayqac93wdo.jpg

qquidpe2cb47bmvyasxhnypm.jpg

a2nf1dbokn7c8tIqdeje43pz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.