Esenyurt Belediyesi Gençleri Spor Akademilerine Hazırlıyor

Esenyurt Belediyesi Gençleri Spor Akademilerine Hazırlıyor

Esenyurtlu gençler, Esenyurt Belediyesi’nin açtığı ‘Spor AkademisiHazırlık’ kursunda fiziksel yeterlilik sınavlarına hazırlanıyor.

Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün hayatageçirdiği ‘Spor Akademisi Hazırlık’ kursunda; yükseköğrenimlerine üniversitelerinBeden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda, Milli Savunma Üniversitesi’nde, bekçilikveya polis akademisinde devam etmek isteyen öğrenciler, fiziksel yeterliliksınavına hazırlanıyor. Haftanın 6 günü gruplar halinde yapılan derslerde, herüniversitenin sınavına uygun parkurlar kuruluyor. 8. ve 12. sınıf öğrencileriile mezun grupların eğitim aldığı kursta, uygulamalı olarak verilen eğitiminyanı sıra öğrencilere rehberlik hizmeti de sunuluyor.

“Gençler UmutVeriyor”

Esenyurt Belediyesi’nde spor antrenörü olan Serkan Aman, gençlerinumut verdiğini belirterek, “BESYO ve Milli Savunma Bakanlığının sınavları için8. ve 12. sınıf öğrencilerinin yanı sıra mezun adaylara da eğitim veriyoruz.Polislik ve bekçilik için kurumların belirlediği yaş aralığındaki adaylarıçalıştırıyoruz. Haftanın 6 günü verilen eğitimde, fiziksel yeterlilik sınavlarınınbütün teknik aşamalarını; genel kuvvet ve özel kuvvet çalışmalarını yapıyoruz. Eğitimlerimiziniçeriği her kurum için ayrı ayrı oluyor. Gençlerimiz Esenyurt Belediyesi Sporİşleri Müdürlüğünden başvurular hakkında bilgi alabilir.” diye konuştu.

“İstediğimizŞehirlerin Üniversitelerine Gidebilmeyi Planlıyoruz”

Esenyurt Belediyesi spor akademisinde PMYO sınavlarına hazırlanankursiyer Umut Can, Belediye’nin kendilerinin yanında olduğunu belirterek şöylekonuştu: “Esenyurt Belediyesi spor akademisinde PMYO’ya hazırlanıyorum.Yaklaşık 2 aydır burada antrenmanlarıma devam ediyorum. Bu antrenmanlarıücretsiz bir şekilde yapıyoruz. Eğitimler yaklaşık 9 ay sürecek. Bu akademisayesinde istediğimiz şehirlerin üniversitelerine gidebilmeyi planlıyoruz. Herzaman yanımızda olan Belediye Başkanı’mız Sayın Kemal Deniz Bozkurt’a çokteşekkür ediyoruz.”

0yvf3owo98rbjjgaqdrIn7ht.jpg

mgjkyow1q8yxcdb3ron7blv9.jpg

jgmzfig1rhIl98kvhofc0puw.jpg

3uhbnIysf209dlfkxyqtvcej.jpg

5va7p2mgwcibuwh3pjqzgsut.jpg

qpskaaofxmvfm3dzu57kll4u.jpg

uwrxpl9n15optgj3ahgk4sey.jpg

2p1q8crk6cvadpujret7flhs.jpg

ujg63mqlszd1hnpuxlyvcfbk.jpg

l5r1potxkgusjpern0geqvz4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.