Esenyurt Belediyesi Halk Sağlığı İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Esenyurt Belediyesi Halk Sağlığı İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

EsenyurtBelediyesi Halk Sağliği İçin Çalişmalarini Sürdürüyor

Esenyurt Belediyesi, bayramının ikincigününde de ilçenin sekiz farklı noktasında bulunan kesim alanlarındavatandaşların kurbanlarını hijyenik bir ortamda kesebilmeleri içinçalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kurban Bayramı’nın ilk günü itibarıylailçenin sekiz farklı yerinde bulunan kurban kesimhanelerinde titizlikle çalışanEsenyurt Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir alanda ibadetleriniyerine getirebilmeleri için ilçe genelinde de gerekli önlemleri aldı. Uzmankasaplar, mahallelerin kapalı semt pazarlarında kurulan kesimhanelerdeveteriner hekimler eşliğinde kurbanları kesip poşetleyerek vatandaşlara teslimediyor. Ekipler vatandaşların kurbanlarının hijyenik bir alanda kesilebilmesiiçin kesimhanelerde sürekli olarak gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarınınyanı sıra ilçe genelinde de çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarınkurbanlarını sağlıklı koşullarda kesebileceği kesimhanelerde çalışmalar bayramboyunca devam edecek.

 “KESİMHANELER TERTEMİZ VE ÇOK GÜZEL”

Belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalardanmemnun olduğunu belirten Rahime Şarman, "Biz buradan çok memnunuz. Geçenyıl da burada kestik. Kesimhaneler tertemiz ve çok güzel. Etlerimizi buradabölüyoruz ve paylaşıyoruz. Poşetimizi de veriyorlar, yardımlaşmamızısağlıyorlar” diyerek Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekküretti.

01mysuzt78qwgmwnbjdcxdta.jpg

I1dkgz89v2jxmkwqpx7z4ujc.jpg

ps3metIqc45gfrucaxrqng91.jpg

hmr8aov5mlblngxdr9307qnj.jpg

3xhj1yxbmyzndwo6slvpq8uf.jpg

p6yfwbdafic012vvmazxemkI.jpg

9dpobxyjn4fglkn2mIdvqatm.jpg

z4oevomalkdsrtajjgp8ium0.jpg

laz40q1vx6uhdhtp9nmqcmfo.jpg

hbxvxawfnIsm09g7dyvrt2cz.jpg

k5gw0hh8ftsqeynlocmz7guf.jpg

dqmcieune8d7hwom3hIbr0ly.jpg

mnwqi5vu8lpxczruwabefgy2.jpg

r89nwosymd3lxqapjkuvuvkb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.