Esenyurt Belediyesi, Haşerelere Karşı Etkin Mücadele Sergiliyor

Esenyurt Belediyesi, Haşerelere Karşı Etkin Mücadele Sergiliyor

Esenyurt Belediyesi, halk sağlığını tehdit eden sinek,sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Periyodikaralıklarla tüm mahalleleri ilaçlayan belediye ekipleri, ilçe genelinde park vebahçeleri de düzenli olarak ilaçlıyor.

Esenyurt Belediyesi, halk sağlığını tehdit eden larva vehaşerelere karşı yıl boyunca ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 43mahallede belirli bir program dâhilinde ilaçlama çalışmaları yürüten belediyeekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte cadde ve sokaklarda araç üstü ve mobilaraçlarla ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Sıcakların etkisini göstermesi ileartan sivrisinek, karasinek ve çeşitli haşerelere karşı etkin mücadele başlatanbelediye ekipleri, oluşabilecek haşere sorunlarına karşı gerekli her türlü tedbirialıyor. Haftalık olarak durgun su alanları, dere yatakları, şehir içimazgallar, pazar yerleri, rögarlar, çöp konteynerleri, park ve bahçealanlarında ilaçlama çalışmalarının yanı sıra vatandaşların talepleridoğrultusunda da ilaçlama yapıyor. Ekipler, halkın rahat ve huzurlu bir yazmevsimi geçirmesi için ilaçlama çalışmalarını süreklilik esasına göre düzenliolarak gerçekleştiriyor.

erdjsxyyvc7wgzs0tf58m16i.jpg

gqgc3sfIybhz4nyadawlvbtp.jpg

5wjsmzoIqijqhn9xehrybcy7.jpg

lzrqgno32dmw0qtzojhag76u.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.