Esenyurt Belediyesi Küçük Selim’e Umut Oldu

Esenyurt Belediyesi Küçük Selim’e Umut Oldu

Doğuştan ayrık omurga hastalığı olan 7 yaşındaki Selim Yoldaş’ınyürüyebilmesi için gerekli olan medikal malzemeler Esenyurt Belediyesi tarafındankarşılandı. Aletler sayesinde artık dik durabilen küçük çocuğun fizik tedavisüreci de kolaylaşacak.

Esenyurt Belediyesi, spina bifida paraplej (ayrık omurga) hastası olan7 yaşındaki Selim Yoldaş’a umut oldu. Yürüme engeli olan küçük çocuğun dikdurabilmesi için gerekli olan ayak bileği ortezi ve uzun yürüme ortezininmasrafları belediye tarafından karşılandı. Takılan aletler sayesinde dikdurabilen Yoldaş’ın fizik tedavi süreci de artık daha kolay ilerleyecek. Küçük çocuğunailesi aldıkları bu hizmetten dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt’a teşekkür ederken, belediye yetkilileri malzeme desteğinin devamedeceğini bildirdi.

“Hayatı DahaDa Kolaylaşacak”

Medikal malzemeye ihtiyaç duyan vatandaşların her zaman yanındaolduklarını belirten belediye yetkilileri, “Selim’in ailesi, bize doktordanaldığı reçete ile başvuru yaptı. Daha sonra Selim’e umut olmak ve hayatınıkolaylaştırmak için ölçüleri alınarak temin edilen aletler kendisine teslimedildi. Bu aletler sayesinde Selim dik durabilecek ve hayatı daha dakolaylaşacak. Aynı zamanda Selim’in ayaklarında oluşabilecek çarpıklaşmanın daönüne geçilirken, fizik tedavi süreci de daha kolay hale gelecek. EsenyurtBelediyesi olarak çocuklarımıza umut olmaya devam ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

tocdqdieu9jr7mevol6b2zzw.jpg

ffvoth0rkriczslj6Idgn9w7.jpg

9inupIhnxxgokasb3cjger84.jpg

atswkemm7ehnxd80zpordxzk.jpg

eg6nmkehlsbws5lfjzcqvok8.jpg

voju5jsli9xnqyhtksxw3ezz.jpg

g2vmvhowqrt4basj6dk3peoy.jpg

1rypawf5edne82cgovIts6a7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.