Esenyurt Belediyesi'nden Özel Vatandaşlara Doğa Gezisi

Esenyurt Belediyesi'nden Özel Vatandaşlara Doğa Gezisi

Esenyurt Belediyesi, ilçede yaşayan özel vatandaşlar için doğagezisi düzenledi. Etkinliğe katılan vatandaşlar, hem yeşilin tadını çıkardı hemde piknik yaptı.

Esenyurt Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi, ilçede ikameteden özel vatandaşlar için doğa gezisi düzenledi. Kemerburgaz Kent Ormanı’nagötürülen vatandaşlar, temiz havada yürümenin yanı sıra piknik de yaptı.Gezinin en mutlu olanı ise çocuklardı. Minikler, ormanda bulunan oyuncaklarladoyasıya oynayarak gezinin tadını çıkardı.

"VatandaşlarımızlaDoğanın Sesini Dinledik"

Her zaman özel vatandaşların yanında olacaklarını belirtenEsenyurt Belediyesi yetkilileri, “Bugün özel bireylerimizle bir gezi yaptık.Onlar, bu etkinlikten çok memnun oldular. Şehrin kalabalığından bir nebze deolsa uzaklaşıp vatandaşlarımızla beraber doğanın sesini dinledik. Her zamanonların yanında olacağız. Buna benzer gezi ve etkinliklerimiz ilerleyenzamanlarda da devam edecek.” ifadelerini kullandılar.

nlmnvoIkdtalpsdrxi5a0rb7.jpg

ycihIvlcg4k8b9xzpojgbsu3.jpg

rbc3zyoxlwfggmpj8ap1beqs.jpg

ych28pxudmvky1Ivgw6grrfn.jpg

vz1zucd5qpiyolb0k6jhoftu.jpg

43hbgati1eavwfpjyczqfrso.jpg

eymz0Ijndjdchr8a76bggoix.jpg

turf3oljxp1yaqqzvhptxs0b.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.