Esenyurt Belediyesi’nden Sorunlara Yeni ve Hızlı Çözümler

Esenyurt Belediyesi’nden Sorunlara Yeni ve Hızlı Çözümler

Esenyurt Belediyesi, vatandaşlarla kurum arasında köprü kurmak vekurum içi performansı optimize etmek amacıyla yeni bir sisteme geçiş yapıyor.“Bridge Görev Takip ve İstek-Şikâyet Yönetim Yazılımı” ile vatandaşlardan gelenistek ve şikâyetler daha düzenli ve verimli bir şekilde değerlendirilecek.

İlçedeki sorunlara çözüm üretmek amacıyla çalışmalarını hızlasürdüren Esenyurt Belediyesi, “Bridge Görev Takip ve İstek-Şikâyet BilgiYönetim Yazılımı” sunumu düzenledi. Belediye meclis salonunda düzenlenen sunumaEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Başkan Yardımcıları ve birimmüdürleri katıldı. Vatandaşlarla kurum arasında daha sağlam bir köprü kurmak vekurum içi performansı ölçerek takibini sağlamak amacıyla geçilecek yenisistemde, Esenyurt’un ihtiyaçları mahalle mahalle işlenerek gerekli birimler vepersoneller tarafından değerlendirilecek. Analizlerin ve çalışmaların sistemeişlendiği programda, vatandaşların talep ve şikâyetlerine yönelik süreç hemkurum hem de vatandaşlar için daha sağlıklı bir şekilde ilerleyecek.

“ElimizdekiKaynakları Optimum Seviyede Kullanarak Çözüme Ulaşacağız”

Toplantıda konuşma yaparak süreç analizinin ve kurumsal refleksinönemini vurgulayan Başkan Bozkurt, “Borcunun dahi ne kadar olduğunu bilmeyenbir yönetim sistemi devraldık. Önüne çıkacak engellerin ne olduğunu, birenvanteri olmadığı için dolayısıyla bir sorun analizini yapmak mümkün olmadığıiçin bugüne kadar birçok sorun üstüne eklenerek gelmiş. Bir merkezden analizlerin,envanterlerin yapılması, sorunların nereden kaynaklandığını, kimlerin sorunlarıçözdüğünü öğrenmek, elimizdeki kaynakları optimum seviyede kullanarak çözümeulaşmak için bu programı yaptık” diyerek Esenyurtluların mutluluğu için hertürlü çalışmayı yapmaya devam edeceklerini bildirdi.


pqlhdtxhs4lkwk2jybuswmnn.jpg

hz5vsds2tl0qkoazbjv8nbwx.jpg

3vhr4lpk2mprzIbofj65qxcw.jpg

xehtcs056wra31j9ypa2vbel.jpg

opm56tmsxzuwy3el7h9nbnbh.jpg

qzhso3vfpct1i5r0yrwg6flm.jpg

axqfcltlox2h5d8nrsywbpur.jpg

j5btwrp2esdhnloyubxvfrpm.jpg

h3u5etezatyjqrsfpkmxp8a7.jpg

dzfwhywjr3uxs1icgam6tlb9.jpg

fIdranrmg5k72zvycsh9hx3w.jpg

imdwlklhavuoh0kpa5nwjt28.jpg

afsnhyu9gw60dpIlgdt8hlpe.jpg

ghd6unevp2fwInzsamklhor8.jpg

myus6kbfo2hxk9urjddez8Im.jpg

3cz01rhgps4snjuowdIqfwki.jpg

lqnvem1wqcufxt0xkjycwdvn.jpg

yod2tpbaqhfpal8mwmx91rcr.jpg

h6z8ahogxancgmoqetd29d14.jpg

yfhw3yk4fxlbouz78cscn1g9.jpg

czwe6mouy8bdnovfIi3xhcsm.jpg

ncgxepq5yoxj7u8f1lezvI6v.jpg

wjv6ywbrrdhquxq3ca0ac2s5.jpg

alxz2nnhxfdmIgppuqs4w50e.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.