Esenyurt Belediyesi’nden Toplu Sünnet Organizasyonu

Esenyurt Belediyesi’nden Toplu Sünnet Organizasyonu

Esenyurt Belediyesi, ilçede maddi imkânı elverişli olmayan 3-14 yaş arasıçocukları modern cerrahi yöntemlerle sünnet ettiriyor. Toplu sünnet programına katılan Esenyurt Belediye BaşkanıKemal Deniz Bozkurt, çocuklara moral desteğinde bulunarak ailelerini tebriketti.

Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, ilçedemaddi imkânı elverişli olmayan 3-14 yaş arası çocukları modern cerrahiyöntemlerle, ücretsiz olarak sünnet ettiriyor. 2 bin çocuğun kayıt yaptırdığısünnet ameliyatı, özel hastanede steril ortamda yapılmaya devam ediyor. Çocuklarıhastanede ziyaret eden Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, ailelerle görüşerek hayırlı olsun dileklerindebulundu. Başkan Bozkurt, çocuklara moral desteğinde de bulunarak korkularınıyenmeleri için onları motive etti. Çocukların sağlıklıbir şekilde sünnet ameliyatı olmasını sağlayan Esenyurt Belediyesi, hastanedekiçocuklara kek, meyve suyu ve şeker ikramında bulunarak, onlara ‘Üstün Cesaret Belgesi’ve çeşitli hediyeler verdi.

 

“Çok Güzel Bir Hizmet”

 

Ekonomik durumununözel hastanelere gidecek kadar yeterli olmadığını belirten Köksal Çelik, ücretsizbir şekilde çocuklarını sünnet yaptırdığı için Esenyurt Belediyesi’ne teşekküretti. Çelik, “Elindeimkânı olmayan ve ihtiyacı olan insanlar var. Çok güzel oldu ve biz de buhizmetten faydalandık. Çok güzel bir hizmet” dedi

aqdwczsrjbpbnvshlnyte5jk.jpg

tdpfesqn7d80jmIaphvk1hon.jpg

en8rvpmc54nbog093bIix2gs.jpg

uhiy3lz6d09pgv7fdbnwco1u.jpg

jeurodp3xwI0atznsytdg4ch.jpg

abbnlozsaIfl6ydmtk90y5ji.jpg

zioIjhzsm5wnnfly2uqehp4r.jpg

al1luzbsdIdpnjxzn76qfjox.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.