Esenyurt Belediyesi Oy Kullanan Bulgaristan Göçmeni Vatandaşlar İçin Görev Başında

Esenyurt Belediyesi Oy Kullanan Bulgaristan Göçmeni Vatandaşlar İçin Görev Başında

EsenyurtBelediyesi, Bulgaristan'da yapılan genel seçimlerde Esenyurt'ta oy kullanacakvatandaşlar için ulaşım, ambulans, sağlık personeli, yemek ve mobil büfedesteği sağladı.

2 Ekim'deBulgaristan'da yapılan genel seçimlerde, Esenyurt'ta oy kullanacak çiftevatandaşlar için Nüzhet Usta İlköğretim Okulu ve Yunus Emre İmam HatipOrtaokulu'nda sandıklar kuruldu. 7 bine yakın göçmen vatandaşın oy kullandığı seçimlerde, EsenyurtBelediye Başkan Yardımcısı Selçuk Günerhan okulları ziyaret ederken, belediyeekipleri ise sabahın erken saatlerinden itibaren alanda hazır bulundu. Ekipler,vatandaşların oy kullanabilmesini sağlamak için Örnek Mahallesi'nde bulunanBalkan Derneği önünden sandıkların kurulduğu okullara gün boyu ulaşım sağladı.Sandık görevlilerinin yemek ihtiyacı belediye tarafından karşılanırken, alandabulunan mobil büfede devatandaşlara çay, kahve ve sıcak çorba ikramında bulunuldu. Herhangi birolumsuzluk yaşanmaması için okul bahçesinde Esenyurt Belediyesi sağlıkpersonelleri ve hasta nakil ambulansı gün boyu hazır bekledi.

6ebozdrha5jpeatfIb4cuyrw.jpg

ytfsw7ldnmzxpqt30abcjahm.jpg

vlip0gaq5snh8bmudrkeljw9.jpg

nlb5vewoumhk4g9ypjqa0aux.jpg

647nybps2wemmjnjuiwgoz9e.jpg

4w7vxunpdv2syiqIr9r1tcq6.jpg

uud8ftylfriIkmqocaqvyo1l.jpg

udsjhkyvhrtvxiwk92Iezgf5.jpg

mr38qhna0ls6bepyqpwevjz7.jpg

x0uf2ntmrg3zvaejhk7ceby8.jpg

tu2e7olokd6cnwjpm9vqtsgf.jpg

pbofwxmboq546cs7ehp2ricr.jpg

beskwl7o6o2Izv95my4pzixg.jpg

rqxp6fpzqIzs51chn0aah4ve.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.