Esenyurt Belediyesi Özel Çocuklarımızı Can Dostlarımızla Buluşturdu

Esenyurt Belediyesi Özel Çocuklarımızı Can Dostlarımızla Buluşturdu

Esenyurt Belediyesi, Geçici ModernHayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde özel çocuklarımızı can dostlarımızlabuluşturdu.

Esenyurt Belediyesi otizmli, down sendromlu ve mentalretardasyonlu çocukları velileriyle birlikte Esenyurt Belediyesi Geçici ModernHayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ağırladı. Esenyurt Belediyesi ÖzelEğitim Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğe daha önce hayvanlarla bir arayagelmemiş ve onlara hiç dokunmamış çocuklar da katıldı. Kedi, köpek ve tavukgibi barınakta bulunan birçok hayvanı kendi elleriyle besleyen özel çocuklar,aileleriyle birlikte halaylar çekip eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdi.

“Üçüncü BarınakZiyaretini Gerçekleştirdik”

Etkinliğin amacının özel çocukların keyifli vakit geçirmesiolduğunu belirten Özel Eğitim Merkezi Sorumlusu Muhammed Alabay, “İlçemizdebulunan down sendromlu, otizmli ve gelişim geriliği olan çocuklarımızla üçüncübarınak ziyaretini gerçekleştirdik. Buradaki asıl amaç, yoğun eğitimden sıkılmış olançocuklarımızın rahatlamasını ve keyifli vakit geçirmesini sağlamaktı.Çocuklarımızı evlerindenalıp barınağa getirdik. Burada hayvanları sevdiler, beslediler ve onlarlailetişime geçtiler” dedi.

“Çocuklar İçin ÇokGüzel Bir Etkinlik Oldu”

Çocuklarıyla birlikte etkinliğe katılan veliler, düzenlenenorganizasyondan oldukça memnun kaldıklarını belirtti. Çocuklar için çok güzelbir etkinlik olduğunu söyleyen Sümeyye Doğan, “Çok keyifli geçti. Böyle bir ortamdabulunduğum için çok mutluyum. Kızımın hayvanlara karşı aşırı bir sevgisi var.Barınaktaki hayvanları bırakıp gitmek istemiyor. Çocuklar için çok güzel biretkinlik oldu” derken etkinliğe katılan Gülcan Yıldırım ise “Burada vaktimiz çok güzel geçti.Çocuklarım kedi sevdikleri için barınaktan kedi sahiplendik” dedi.

8flbht2jwpgmjtmqudocveg7.jpg

woqrdh1Ikjtrhz20zmoywuxn.jpg

d8n1g6ko7wfhika34tjjgbnw.jpg

nlkzq8buud5rjz04qefoocvs.jpg

fd2vewtq0nbkpj91g7t4vlxs.jpg

rpjaw70daxzefsmxjykngchI.jpg

ogd4sz7bkrhem3fcyxqxmprn.jpg

0tkceI6yhcyir5aerhoz3wtd.jpg

9noq4rxv6lIkvmymoeftuubw.jpg

thryujkjdxazseolv4rqqglw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.