Esenyurt Belediyesi, Patili Dostlarımızın Annelerini Unutmadı

Esenyurt Belediyesi, Patili Dostlarımızın Annelerini Unutmadı

Esenyurt Belediyesi, sokakta yaşayan candostlarımızı sahiplenen hayvansever kadınların Anneler Günü’nü karanfil ve yaşmama vererek kutladı. Anneliğin sadece doğurmak olmadığını söyleyen hayvanseverler, bu anlamlı gündekendilerini düşünen Başkan Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

Esenyurt Belediyesi, sokak hayvanları ileilgili çalışma yapan ve bulundukları yerlerde sokak hayvanlarını koruyankadınların Anneler Günü’nü unutmadı. Ekipler, annelerin kapısını tek tekçalarak karanfil ve yaş mama hediye etti. Bulundukları sokaklarda candostlarımızı koruyup annelik yapan kadınlar, bu anlamlı günde kendileriniunutmayan Başkan Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

“AnnelikYapmaktan Gurur Duyuyoruz”

Anneler Günü'nde unutulmadıkları için “Çok mutlu olduk” diyen hayvansever YeşimNurdağı, “Bu ince düşüncesinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.Annelik sadecedoğurmak demek değil. Dışarıdaki hayvanlara; köpek, kedi hiç fark etmez, onlara da annelik yapmaktangurur duyuyoruz. Sonuna kadar da annelik yapmaya devam edeceğiz. Bahçede de evimizde debaktığımız bir sürü canlarımız var” dedi. Bulunduğu yerde sokak hayvanlarıylailgili çalışma yapan hayvansever Seda Gökmen ise şöyle konuştu: “Umudun ŞehriEsenyurt Belediye Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt’a, patili can dostlarımız için gösterdiği bu ince düşüncesi ve hassasiyetiiçin teşekkür ederim. Darısı diğer belediye ve belediye başkanlarının başına. Sayın Başkanımıza, böyle bir günde bizleriunutmadığı için de ayrıca çok teşekkür ederim, minnettarız.” 

rqbnfyzoIk19vpnjabhvu5cm.jpg

io3uzywhmIxsojatker087mf.jpg

u1jh4fuvl6r9czpxbkksv8r0.jpg

xkhfkwcel7l1aojzsbdqxizv.jpg

djxs9ncw1ewgs36aqruI2bmy.jpg

o1vtneyIfmbysc3ojlg4rqiw.jpg

u69gsemi2xpqpbadzhrjutsw.jpg

6gpsbyul7pI9iomedtcz1klh.jpg

lcf0rgl1z4dbetq7o8uxhjoz.jpg

xdg54qljhwplneawcp7thzdc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.