Esenyurt Belediyesi, Selzedeleri Yalnız Bırakmıyor

Esenyurt Belediyesi, Selzedeleri Yalnız Bırakmıyor

YURDA YERLEŞTİRILEN 90 AİLEYE DAYANIŞMA ZİYARETİ

Esenyurt’ta yaşanan sel felaketi sonrası hummalı bir şekildeçalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, felaket sonrası izleri silmeyedevam ediyor. Zarar gören 200 ev ve iş yerinde balçıklar temizleniyor, molozlar kaldırılıyor, yol ve kaldırımlaryenileniyor, halk sağlığı için ilaçlama yapılıyor.

10 Temmuz Pazar günü meydana gelen kuvvetli sağanak nedeniyle Haramidere’nintaşımasının ardından Yeşilkentve Pınar Mahallelerindesu baskınından zarar gören 200 ev ve iş yerlerindeki su birikintilerinin tahliyeçalışmaları devam ediyor. Yaşanan felaket sonrasında çalışmalarına ara vermedendevam eden Esenyurt Belediyesi, selzedeleri yalnız bırakmıyor. Çalışmalar sonhızıyla devam ederken Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Babahan da ekiplerlebirlikte sahada yapılan çalışmalarıinceledi.

FELAKETİN İZLERİSİLİNİYOR

Esenyurt Belediyesi, Yeşilkent ve Pınar Mahallelerinde su altında kalan 200 evve iş yerinde balçıkları temizliyor, halk sağlığı için ilaçlama yapıyor, işmakineleriyle molozlar kaldırıyor, yol ve kaldırımları yeniliyor. Felaketinyaşandığı evlerde temizlik çalışmaları devam ederken KYK yurduna yerleştirilenselzede 90 aileyi ziyaret eden Esenyurt Belediyesi ve İBB ekipleri, aileleresüt, bebek bezi, kıyafet, iç çamaşırı, hijyen seti ve kişisel bakım ürünleri ulaştırarak dayanışmadabulundu.

iqcnqw0ge8utpvksz5d91lnm.jpg

so0k516xp3rpv9za48qmrbqf.jpg

btg1adqshukvntxIkvc8m4r7.jpg

zhtomnfd375uukadmbpqfwgq.jpg

dti7cdatjIzbca1e9n54wqmr.jpg

f7l0hcrzwqjrvsdoctekgvqt.jpg

8f4zp1mh9h2utejerIokbvxd.jpg

g2qfzkrb9maxwi4fuyv65c1b.jpg

huolpksnaumc6oq5frhe9ckn.jpg

5apdlcf2qbwjk4auoisb9dgr.jpg

xlum8ki21shob0rjmctnvn7a.jpg

r9k4agwI1r0cg3xktlsd5zit.jpg

utmpsqbq4j6psgm5gxe9jwo0.jpg

rg0sbdou6fx2j5mkd3svybcx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.