Esenyurt Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı

Esenyurt Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İBB Başkanı Ekremİmamoğlu ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ‘150 Günde 150 Proje’ kapsamındahayata geçirdiği  Esenyurt BütünleşikHalk Sağlığı Merkezi’nin açılışına katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bünyesinde PsikolojikDanışmanlık Merkezi’nden Tıp Merkezi’ne, Evde Sağlık ve Sosyal Uyum ve DestekMerkezi’nden İsmail Hakkı Tonguç Kütüphanesi’ne kadar birçok hizmeti barındıranEsenyurt Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi ‘150 Günde 150 Proje’ çalışmaları kapsamındaaçıldı. Sultaniye Mahallesi’nde bulunan merkezin açılışına İBB Başkanı Ekremİmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İBB Genel SekreterYardımcısı Mahir Polat, İBB CHP Grup Başkan Vekili Doğan Subaşı, Halklaİlişkiler Daire Başkanı Taner Çetin, Kültür Varlıkları Daire Başkanı OktayÖzel, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Küçükcekmece BelediyeBaşkanı Kemal Çebi, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Kent KonseyiBaşkanı Mehmet Hanifi Kaya, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun, BelediyeBaşkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar veSTK temsilcileri katıldı.

“Serpilen TohumlarArtık Yeşermeye Başladı”

Esenyurtlu vatandaşların yararına olacak her türlü çalışmayıyapacaklarını söyleyen Başkan Bozkurt, “Bu işlemler koordineli, beraberce vegörüşlerimiz alınarak yapıldı. Tohumlar serpildi ve artık yeşermeye başlandı.Bundan sonra göreceksiniz; hem Büyükşehir Belediye Başkanlığının hem deEsenyurt Belediye Başkanlığının yaptığı çalışmalarla Esenyurtlular insan olmanınonurunu yaşayacaklar ve hayata tutunmanın gücünü elde etmiş olacaklar. İddiaettiğimiz üzere ‘Her şey çok güzel olacak’ dedik. Yeşeren tohumlarla veprojelerle bizi izlemeye devam edin. Burası da çok önemli bir tesis. İnsanların ihtiyaçlarının tamamınıgidermek üzere kurulmuş bir tesis. Bunun bir karşılığı başka bir yerde var mıbilmiyorum. Olduğunu düşünmüyorum. Her derde derman olmaya çalışılıyor. Ben,Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı’mıza çok teşekkür ediyorum. Onun kişiliğindebütün arkadaşlarıma, emeği geçen herkese çok teşekkürler" dedi.

“Esenyurtlular Burada Sağlık, Eğitim Ve Kültür HizmetlerineUlaşabilecek”

Nüfusu dolayısıyla Esenyurt’la ilgili çalışmalara ayrı özengösterdiklerini belirten Başkan İmamoğlu, merkezin hem vatandaşlarınihtiyaçlarının karşılanması hem de istihdamın sağlanması için önemli olduğunubelirtti. İmamoğlu şöyle devam etti: “Esenyurt'a baktığımda devasa binaları görmüyorum, o binaların arkatarafında duran, mağduriyet yaşayan, hizmet bekleyen mağdur insanlarını görüyorum.Biz, onlara hep birlikte ilçe Belediye Başkanımızla, buradaki siyasipaydaşlarımızla ‘Nasıl hizmet ederiz, onları nasıl kucaklarız ve asla kimsesizolmadıklarını onlara nasıl hissettiririz?’ diye çare üretmeye ve çözüm bulmayagayret ediyoruz. Bugün açılışını yaptığımız bu güzel, bu değerli merkezimiz deinsanını temel alan ve sosyal belediyecilik anlayışımızın da bütüncül biryaklaşımla en güzel örneğini sunacak olan merkezlerinden bir tanesidir.Esenyurtlu dostlarımız burada çok boyutlu sağlık, eğitim ve kültür hizmetlerineulaşabilecekler. Bir buluşma merkezi olacak” diye konuştu.

zhbputsmuzfrIjjk9faxis3r.jpg

ybhm47fsvouIxao06lgjydtk.jpg

5agevr9fbpqd2r4xlhafuz1t.jpg

vszke0h8jrqeutdr5o3bl7I9.jpg

q1fzIzkcrlkafv6unhwhncxs.jpg

1pxza5mfs9dxlbagwoiI8j0b.jpg

1fqIblt58kjpcuax0fuk4le3.jpg

ekp7luaasgz6qgjprb1yno4n.jpg

ehlgvn15o9duwj7lftppqozu.jpg

unwdbbwg7chgctzdovsnpr83.jpg

bk9xdppn1logrmjvzsmzcyht.jpg

bnpgxtojybrdnuc10j9g8wsl.jpg

xggs2nhuwec5op1iltyj8rhp.jpg

jlzvoybcn5jfrueora7382Ip.jpg

u0gqq1x4o8kzb9Icldx5zudh.jpg

vjxI1beyexhtcbq83krp9fon.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.