ESENYURT FIRTINA SONRASI YARALARINI SARIYOR

ESENYURT FIRTINA SONRASI YARALARINI SARIYOR

Esenyurt’ta dün sabah saatlerinden bu yana etkili olan fırtına, hayatı felç etti. Ağaçlar ve elektrik direklerinin devrildiği, evlerin dış cephelerinin ve...

Esenyurt’ta dün sabah saatlerinden bu yana etkili olan fırtına, hayatı felç etti. Ağaçlar ve elektrik direklerinin devrildiği, evlerin dış cephelerinin ve çatılarının zarar gördüğü ilçede 3 kişi hayatını kaybederken 19 kişi de yaralandı. İlçede yaraların sarılması için 550 personelle sahada çalışma başlatan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, vefat eden kişilerin ailelerini de ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

Esenyurt’ta Elif Adsoy, Alaattin Çavdar ve Tacikistanlı Malokhat Rakhımova isimli 3 kişi fırtına nedeniyle hayatını kaybederken 19 kişi de yaralandı. Fırtınanın ardından Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 550 personel, 13 ambulans ve sağlık aracı, 12 iş makinesi ve 71 araçla yaraların sarılması için çalışma başlattı.

“YARALARIN EN KISA SÜREDE SARILMASI İÇİN EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞACAĞIZ”

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, vefat eden kişilerin ailelerini ziyaret ederek başsağlığı diledi. İlçedeki hastanelerde yatan yaralıları da ziyaret eden Başkan Bozkurt, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Ekiplerimizle birlikte hasar tespiti yaparak yaraların en kısa sürede sarılması için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.