Esenyurt Kaymakamı Çobanoğlu’ndan Başkan Özer’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Esenyurt Kaymakamı Çobanoğlu’ndan Başkan Özer’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Esenyurt Kaymakamı Sayın Fatih Çobanoğlu, Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e, ilk resmiziyareti Esenyurt Kaymakamı Sayın Fatih Çobanoğlu yaptı. Başkan Özer’imakamında ziyaret eden Çobanoğlu, yeni görevinin hayırlı olması temennisindebulunarak başarılar diledi. Ziyaretinden dolayı Çobanoğlu’na teşekkür edenBaşkan Özer, “Şeref verdiler. Kendisiyle seçim sürecinden önce tanıştık. Esenyurtiçin böyle bir mülkü idare amirinin olması büyük şans” dedi.

“Esenyurt HalkınaTeşekkür Ediyorum”

Görüşmede seçimlerle ilgili de konuşan Başkan Özer, “Seçimleri demokratikbir olgunlukla, adeta bir şölen havası içerisinde gerçekleştirdik. Halk sözünüsöyledi, kararını verdi. Seçime giren bütün adaylara ve ilçe başkanlarınaolgunluklarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Esenyurt halkına teşekkürediyorum; hem olgunluklarından hem de bize verdikleri destekten dolayı. Seçiminbaşta Esenyurt’umuz olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bizlerde bundan sonraki süreçte ilçemiz için çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

3wkssoxzahrcdvlz5tyhj0ga.jpg

qwvquxtcdllbigwas1kdozh3.jpg

4vexmb9jjl0lghwas1z5czfw.jpg

h7l4fhlgrdnn0cpbIozjv9ab.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.