Esenyurt’ta 30 Ağustos Coşkusu

Esenyurt’ta 30 Ağustos Coşkusu

Esenyurt Belediyesi 30 AğustosZaferi'nin 101. yıl dönümünü, ünlü sanatçı Rafet El Roman’ın verdiği muhteşembir konserle kutladı. Konser arasında yaptığı konuşmada zaferin önemine vurguyapan Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Bin yıl geçse deunutulmayacak" dedi.

Büyük Taarruz’un bağımsızlıklasonuçlandığı 30 Ağustos Zaferi’nin 101. yılını coşkuyla kutlayan EsenyurtBelediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği Rafet El Roman konseriyle,Esenyurtlulara unutulmaz bir gece yaşattı. Konser öncesinde, Zafer Haftasıkutlamaları kapsamında bu yıl ilki gerçekleştirilen Gençlik Festivali’nde(GençFest) şampiyon olan takımlara ve sporculara Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt tarafından kupaları ve madalyaları takdim edildi. Esenyurt’un gençlerleyüceleceğine vurgu yapan Başkan Bozkurt, başarılı sporcuları tek tek tebriketti. Ödül töreninin ardından sahne alan sanatçı Rafet El Roman, sevilen şarkılarınıEsenyurtlular ile birlikte söyledi.

“BinYıl Geçse de Unutulmayacak"

Konser arasında sahneye çıkaraksanatçı Rafet El Roman'a çiçek takdim ederek teşekkür eden Belediye BaşkanıKemal Deniz Bozkurt, 30 Ağustos Zaferi’nin bin yıl geçse de unutulmayacağınınaltını çizdi. Başkan Bozkurt şöyle konuştu: “Bugün Büyük Taarruz'un arifesi,101 yıl geçti üzerinden ama hala unutulmadı, bin yıl geçse de unutulmayacak.Anadolu’nun her bir köşesindeki herkes ülkesinin geleceği için canını ortayakoydu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde buülkeyi bize armağan ettiler. Bunun kıymetini bilmemiz lazım. Kıymetini bilmekdemek bir arada durmak demek. Bizler dünyanın en güzel coğrafyasınınçocuklarıyız ve kadim dostluklarla birbirimize bağlıyız. Geçmişimiz zaferlerle,mutluluklarla dolu. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmaküzere bu ülke için canını ortaya koyan herkesi minnet, saygı ve rahmetleanıyorum.”

“EnGüzel Günler Bizimle Olsun"

Esenyurt’ta yoğun bir ilgiylekarşılaşan sanatçı Rafet El Roman, “Bugün çok özel bir gün. Herkesin 30 AğustosZafer Bayramı’nı kutluyorum. Bu kadar ilgiye, sevgiye teşekkür ediyorum. Şimdibüyük bir coşku bizi bekliyor. Herkese nice bayramlar diliyorum. En güzel günlerbizimle olsun, kalbimiz sevgiyle dolsun” şeklinde konuştu.

7hvgyzjaxzkhenicwuetn3q6.jpg

yiyxugs8mncaebdvsj4zhpae.jpg

rwubtkcjlydq9begrhgdam6i.jpg

6rs5px92noyu7ztwbgvhjmd8.jpg

odgs2c9mxqbw7vljuuvalIfi.jpg

tlngrxuhqzdk5dj7s428gsf3.jpg

ptz8xeqfbvxmyng41uwyhitn.jpg

zptgrfmoabsgtexhrecuyvak.jpg

8kogzncuvImsrblorqlpzahu.jpg

fbdgpudojmo657j0vfqh2uks.jpg

kpjdlkayqv0vl23u5d7z9wst.jpg

dIrrhylwq9obaslc3zftbsm7.jpg

nsaIkf4u3ydvotcwiegpzr26.jpg

wedcojmnqIl57pxpbdjhmrf9.jpg

ziaslhm5lIqg4zpyejw7kghy.jpg

bglzmtdIk5qh1qyze87futvg.jpg

vzhsxlrhwdngIto6alkvqa7o.jpg

x05j1Ieo3lhpqsmkyribnwwr.jpg

ah7kpf6ewcyi1wtv9hn42jqI.jpg

5emu1rqh62npqlfkwyxovfgn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.