Esenyurt’ta Bir İlk Daha!

Esenyurt’ta Bir İlk Daha!

AtBinicilik Tesisi

Esenyurt Belediyesi’nin hayata geçirdiği binicilik tesisine kayıtyaptıran vatandaşlar, profesyonel anlamda at binmeyi öğreniyor. Türkiye’debelediye bünyesinde faaliyet gösteren ilk ve tek binicilik tesisi yoğun ilgigörüyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, bir ilke daha imzaatarak, ilçeye binicilik tesisi kazandırdı. Yapımı kısa sürede tamamlanan vedört ay önce eğitimlere başlayan At Binicilik Tesisi ve Park projesine ilgiyoğun. At binmek veya profesyonel biçimde binicilik eğitimi almak isteyenvatandaşlara kapılarını açan tesis, güvenlikli ve rahat manej alanıyla 7’den70’e herkese hizmet sağlıyor. Profesyonel binicilik eğitmenleri ile getirilencins atlarla vatandaşlara biniciliğin püf noktaları ve ayrıntıları öğretiliyor.Atlarla bağ kuran vatandaşlar, kısa süre içinde “dörtnala” biniciliğiöğrenirken kas geliştirme, denge ve koordinasyon sağlama imkânı da buluyor.

lagumrrvdchhsq6w2ma4bpIg.jpg

cglts9uee6ykcj8gy2uaxfvb.jpg

v6otagsz7u9rj4oqey8xntel.jpg

t91ayrgdw8hpdebup7vleylj.jpg

boypma7grs6ugm0xfuhalcn4.jpg

wdjghefurusf8wy7Iximvrgp.jpg

ygjekjqm02nmphb3wkxcdxhc.jpg

c7azml3erqdg20dz1ovxnbbs.jpg

mfrm0po7z4hy9sbwu5axIptk.jpg

x7vxovptsIwf4n0kurgdhju1.jpg

ucgnvx5rnloz3swb4tsqou7I.jpg

ls1hpvjsfournbaeqgpf3a82.jpg

rldmrhzin5fskotuypcInmo7.jpg

vson9j6avkzihgxlopfwrjw2.jpg

l5zvmquee2c8lfqdwk0bjkza.jpg

mlh3o6ghj1lwnjxqsrtpyIzm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.